reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Moj jest na Nutramigenie. Pediatra powiedziala, ze jak zglodnieje to wypije. Pierwsze karmienie spoko, a pozniej bylo coraz gorzej, plul, krztusil sie i takie tam. Az po tygodniu zaczal normalnie jesc, a teraz sie nim zajada, az sie uszy trzesa :-D
Faktycznie smierdzi nieziemsko, ale my juz sie przyzwyczailismy.
Powodzonka ;-)

No ja mam nadzieje ze normalnie bedzie jesc,chociaz wiadomo musi sie przyzwyczaic do nowego smaku,fuj to jest niedobre,ale damy rade chyba;-)

Heronek - już jutro będzie po wszystkim. Dobrze, że nie musisz czekać i się denerwować. Powodzenia dla Ciebie i synka!

Dronka, trzymajcie się. Faktycznie macie super lekarkę. Zazdroszczę.

A mój Szymek po szczepieniu ma temperaturę 38,2. Bidulek. Dostał czopek i śpi jak zawsze słodko.

heronek powodzenia jutro!
dronka trafiłaś na super pediatrę, teraz tylko oby się wyjaśniło co dolega Twojej córci.
A nasza mała już śpi. Dzisiaj był jakiś rekord w spaniu, bo przy jednej sesji prawie 2 godziny:confused: a do tej pory 30 min. to max, zobaczymy czy tak dalej się utrzyma. Nasze spacery obecnie wygladają- kwałek w nosidełku, potem wózeczek i ewentualnie sen, i tak aż nie wrócimy do domu. Dzisiaj to dopiero wygladałam- Lila w nosidełku, wózek przede mną i Polka u boku, no ale czegóż nie robi się, zeby malenstwo nie darło się w niebogłosy.
Poczytam teraz co u Was.

hello :-)

dostalam paczke Hippa i odebralam juz druga za 1 gr. Dostalismy 2 sloiczki, jeden soczek, probke kremu i 2 lyzeczki. No i oczywiscie mnostwo ulotek. :-)

Kupilam druga buteleczke dla malucha i smoczki lovi 3+, w koncu bedzie mogl zjadac wiecej mleczka na noc niz 150. Chociaz dzisiaj to byl tak marudny, nie spal od 14 do 20, ze nawet butli nie chcial. Tylko cyca zeby usnac. Budzilam go, zeby jadl, ale tak szybko padl , ze szok. Po 40 minutach obudzil sie i krzyczal, ale potrzymalam na raczkach i usnal spowrotem. Ciekawe ile pospi.

No i wyslalam wniosek o fakultatywny. Jutro dowiem sie ile zostalo mi urlopu do wykorzystania z poprzedniego roku i z tego.

reklama
Hej!!

Dzisiaj Franco tylko by sie dzwigał. Daje mu czasami moje palce do zabawy a on cały czerwony na buzi, nogi u góry i chce siadać hehe w szoku byłam:szok: W ciągu dnia różnie. Marudzi troszke bo jedynka dolna mu idzie. Rece w buzi. Czasami chce wepchać dwie na raz hehe kurcze jaki on jest kochany !!!!!! :-):-):-):-)
Teraz słodziutko śpi:)
heronek powodzenia jutro!!!! Czasami potrafimy mile zaskoczyć hihi ;-)
madzia no to sie Bartuś pojadł :) dobrze że zasmakowało i oby już tak zostało :tak:
Agniesiak85 ja tez dalej karmie piersią. Czasami heerbatke podaje ale już nie chce za bardzo :)
dronka ale masz szczęście!!!:tak: dobrze że sa tacy lekarze! My tez nie mozemy narzekać. Nasza doktorka jest troche starsza. Na początku troche sie bałam bo czasami zdarzaja sie lekarze "starej daty" ale okazało sie ze jest bardzo doświadczona. Zawsze dokłądnie Franka zobaczy, zbada. Jak miał wysypke to sie bałam ze tez od razu powie ze skaza ale kazała mi obserwować co jem no i wyszło ze to cytryna :dry: mamie sie zachciało :sorry2:
Nic mi sie nie chce. Ahh poczytam inne wątki :)

Do góry