reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

witam się z Wami marcóweczki, podczytuję Was regularnie, jednak teraz dopiero mam coś ciekawego do powiedzenia:) może w czymś pomogę, może coś mądrego doradzę. Ja urodziłam moją córeczkę Michasię 26 marca przez cc, zdaje się tam gdzie wiolonczela.
Fiołkowa historia Twojego zakupu całkiem podobna do historii zakupu karuzeli dla Miśki, mieli napisane że dostawa do 11 dni a czekaliśmy ponad miesiąc, dzwoniłam tam mnóstwo razy, trzy razy dodzwoniłam się, ostatnim razem obiecał mi facet, że prześle ostatecznie w ciągu 5 dni i tak się stało, ale odczekać musiałam, tam właścicielką jest jakaś kobieta, może to ta sama firma, jeśli tak to myślę, że się doczekasz, ale proponowałabym dzwonić i się upominać. przysłali nawet gratis - książeczkę.
Ccaroline my też mamy problem z jednym uszkiem, byliśmy na drugim badaniu, wynik był tak jak w pierwszym przypadku negatywny, 29 czerwca mamy trzecią kontrolę a później, jeśli dalej nie bedzie oczekiwanego wyniku, to jakieś bardziej szczegółowe badanie. Lekarz uspokajał nas, że to pewnie słabo rozwinięty kanalik i wszystko się rozwija u takiego maluszka, do 6 miesiąca życia może się to zmienić, ja żyję tą nadzieją. Michasia słyszy na to uszko, ale wynik nie jest prawidłowy. To tyle na pierwszy raz.

reklama
Dodam tylko, że syn znajomych, teraz już gimnazjalista, był karmiony piersią 2,5 roku i już od kilku lat ma poważne problemy zdrowotne m. in. cukrzycę.

mysza m możliwe, że tak będzie. Chyba już przestałam się usprawiedliwiać i mieć wyrzuty sumienia. Każdy robi to, co dla dziecka w danej sytuacji najlepsze.

chemia jest wszędzie.
moja siostrrzenica byla od poczatku na modyfikowanym ma 4 lata i chorowała 2 razy!! :)
promuja karmienie piersią bo to naturalne a wszystko co naturalne jest oh i ach :)
ja dokarmiam Hippem na razie jest OK ale nie wiem czy te baki to od tego

no ja tez przyłączam się do życzen dla wszystkich Miluśinskich:) moja tez mia ladnie spala po 6-7 godzin w nocy...tylko ostatnio znow zaczyna marudzic przez te ząbki.. a pięści przescieradlo poszewki i wszystko do okola ciumka jak wasze maluchy:p normalnie ostatnio dziadziu moj ja nosil to cala koszule mu wymemlała:-D:-D juz widze ze wydostaje sie 2 zabek<szok> i normlanie mala od wczoraj jest KOSZMARNA! no ale co poradzic...

Marciaa ja daje SMA ale z tego co wiem, to w Polcse takiego nie ma.

jakby mi Ola nie robiła kupy przez 10 dni, to bym na zawał padła!

a jak wasze dzieciaczki delikatnie sie przebudzają w nocy to też robicie jak ja ,że wstajecie i szybko spowrotem wkladacie smoka by dalej spały??
ja dziś nadranem to wkładałam z 20 razy serio

reklama
Patinka a jak wyglada wychodzacy zabek? jak to wyglada na poczatku?
Witam Dziewczyny.
Moniska ząbek wychodzący to po prostu taki biały pasek na dziąśle. Stary sposób na znalezienie ząbka wychadzącego którego jeszcze nie widać to włożenie do buzi dziecka łyżeczki i postukanie w dziąsełka. Jak jest dzwięk to znaczy ze się wyżyna :tak:, oczywiście łyżeczki metalowej. No i kto pierwszy odkryje wychodzący ząbek dostaje od rodzica ząbkowe czyli wódeczkę:-p

Do góry