reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
naughty&happy gratulacje :)

dziewczyny wiecie moze jakie dokładnie pampersy były w "niebieskim pudełku" co w szpitalu sie dostawało? bo nam przypasowały bardziej niz huggisy tylko nie wiem jakie to były i jakie kupic. bo na allegro sa jakies rózne kolory. niebieskie opakowanie... zolte....:baffled:

a tak w ogole u mnie w miescie nie ma zadnych pieluch jedynek.... :angry::angry::angry:
do kiedy na jedynkch jechalyscie? czy moze nadal?

mój Miki je co 2-3godziny... w nocy budzi się 2razy... i jak już się obudzi ok 5-6 nad ranem nie potrafi nie spać nawet do 16...aczkolwiek ostatnio rzadziej sie to zdarza i zasypia zaraz po 8. :-D

jeśli chodzi o szczepienia to my sie chyba też zdecydujemy na tą skojarzoną... pediatra nam odradzała te polskie szczepionki :szok:

naughty&happy wreszcie sie doczekalam z gratulacjami dla Ciebie, a swoja droga to Twoj synus niezle sie spoznil :), chyba bradzo mu sie tam podobalo... duzo zdrowka dla was i jak juz sie oswoisz to napisz jaki byl porod, czy sn czy cc i czy samo sie zaczelo itd...

kkarolaa ja nie wiem za bardzo z pieluchami bo tutaj sa troszke inne rozmary, ja nadal uzywam jedynek a mala wazy prawie 5 kg. tylko ze tutaj jedynki sa od 4 do 6 kg.

dziewczyny wiecie moze jakie dokładnie pampersy były w "niebieskim pudełku" co w szpitalu sie dostawało? bo nam przypasowały bardziej niz huggisy tylko nie wiem jakie to były i jakie kupic. bo na allegro sa jakies rózne kolory. niebieskie opakowanie... zolte....:baffled:

a tak w ogole u mnie w miescie nie ma zadnych pieluch jedynek.... :angry::angry::angry:

My dalej jedziemy na jedynkach, a Przemek ma już 6 tygodni. My będziemy używać do czasu, aż mały będzie miał 4 kg. Narazie ma gdzieś 3200, więc jeszcze z miesiąc poużywamy jedynek.

moja dziś w ogole nie spi! jak wstała po 9ej, tak dopiero teraz przysnęła! dobrze, że grzeczna jest, to mogłam się umyć i wyprawić nas na spacer ;) ale śniadanie jem teraz :/ rano tylko kawę wypiłam...

byłyśmy dziś na ważeniu i Olcia waży już 4,26kg! :D

niebieskie to juz rozmiar 3, zolte sa 1 i 2. sa jeszcze premium w jasnym opakowaniu (ale mi np nie pasowaly bo sie przyklejaly do pupy malemu)

reklama
Hej dziewczyny dawno mnie nie bylo, ale oczywiscie brak czasu. Widzialam, ze pisalyscie cos o chrzcinach. My zarezerwowalismy sale na 4 lipca i u nas koszt od jednej osoby to 93 zl. W tym sa ciasta, owoce oczywscie obiad, potem jescze 2 dania gorace, tort, napoje bez ograniczen i zimne zakaski. Jedynie alkohol we wlasnym zakresie. A co do pieluszek to ja uzywam pampers "1" i widze, ze sa na moja kruszynke coraz mniejsze i ostatnio zauwazylam, ze przyklejaja jej sie do pupki i sie zastanawialam dlaczego?
Pozdrawiam i jak nawiecej przespanych nocy zycze:)

Do góry