Takiego poczka ja na fotce to moge zapomniec takich tutaj nie ma Sa "BERLINER " szkoda tylko ze zawsze tyle marmolady nawala ze przy kazdym gryzie leci po wszystkim i jest sie calym umazanym ://i nawet nie pachna jak nasze .A paczka z budyniem tutaj dostac to jak wygrac w lotka Popatrze na tego z obrazka i pomarze
reklama
Hejka,
Kamikaa, ale przygody z tym brakiem ogrzewania i cieplej wody!! Dobrze ze prąd masz, to mozesz z nami klikac
Ja jescze pączusia nie jadłam, ale ślinka mi leci na samą myśl!! Mąż mial mi zostawic kase, zebym poszla do sklepu obok domu i kupila...ale wyjeżdzał o 3 rano i mówi ze zapomniał,bo byl nieprzytomny!! Wiec z pączków dzisiaj nici???
Koleanka ma do mnie wpasc po pracy i przywieść faworki...to chociaz tyle dobrego...ale musze na nią czekac do 17.30!!
Milego dnia wam życzę!!
U nas strasznie sypie od rana!
Kamikaa, ale przygody z tym brakiem ogrzewania i cieplej wody!! Dobrze ze prąd masz, to mozesz z nami klikac
Ja jescze pączusia nie jadłam, ale ślinka mi leci na samą myśl!! Mąż mial mi zostawic kase, zebym poszla do sklepu obok domu i kupila...ale wyjeżdzał o 3 rano i mówi ze zapomniał,bo byl nieprzytomny!! Wiec z pączków dzisiaj nici???
Koleanka ma do mnie wpasc po pracy i przywieść faworki...to chociaz tyle dobrego...ale musze na nią czekac do 17.30!!
Milego dnia wam życzę!!
U nas strasznie sypie od rana!
NESKA 11 od wczorajzimne jak lod i grzejniki i woda lod nawet raknie wspomne o zebach myc sie nie chce bo lod :/A w nocy jak spalismy to na full przykryta ale buzie musze miec na zewnatrz bo sie dusze pod koldra i pod koldra jakos ok grzalismy sie na zmiane a nos ,uszy zimne i peklo :/i swedzialo Nienawidze zimnicy a tu po plecach zawiewa i jak sie widzi jak za oknem snieg wali to jeszcze mni zimniej .A o 8 dzwonilam i nadal zadnej qur*****ze sie wyraze nie ma
ccaroline85
Mama Dawidka i Natalki :)
Kochane te siuski to tragedia!! w nocy założyłam woreczek, nic nie złapało, nad ranem jeszcze wsadziłam drugi, nasiusiał 10 ml, strasznie malutko, niby pani w laboratorium powiedziała, że mało, ale druga, że wystarczy, miejmy nadzieję!!Ja jeszcze nie zjadłam i będę musiała trochę poczekać
ccaroline i co udało Ci się złapać siuśki małego
Taka zmiana tematu
W razie odciecia pradu komp jeszcze pojedzie bo baterie ma dobra zimnooooooooooo mi noooooooooooooooooooooo
U nas ogrzewanie jest na gaz, piecyk gazowy na prąd, jak nie mamy prądu nie mamy ogrzewania :-) Ale plus jest taki, że możemy sobie grzać kiedy chcemy i ile chcemy, rachunek za 3 miesiące dostaliśmy 570 zł
W nocy poczułam znowu co to jest skurcz :-) Złapał mnie w dole brzucha i po chwili zaczął puszczać, trwało to dobrych kilka sekund, ale się nie powtórzyło
k_aralajna
Fanka BB :)
witam sie porannie
kamikaa wspolczuje przejsc z kaloryferami, w zeszlym roku mialam podobna syt wiec wiem jak to jest... teraz mieszkam w innym mieszkaniu i tu mam tak ze w ogole nie odkrecam kurkow bo srodkowe mieszkanie i cieplo jak ch... wrecz musze okna otwierac codzien i wietrzyc bo w tej ciazy jakos okrutnie mi goraco non stop
a paczkow jeszcze dzis nie mam, sama sie musze wybrac, ale musze przyznac ze moj to juz wczoraj mi kupil i jednego wszamalam mi w ciazy strasznie paczki podchodza
trzymam kciuki za mloda mamusie
kamikaa wspolczuje przejsc z kaloryferami, w zeszlym roku mialam podobna syt wiec wiem jak to jest... teraz mieszkam w innym mieszkaniu i tu mam tak ze w ogole nie odkrecam kurkow bo srodkowe mieszkanie i cieplo jak ch... wrecz musze okna otwierac codzien i wietrzyc bo w tej ciazy jakos okrutnie mi goraco non stop
a paczkow jeszcze dzis nie mam, sama sie musze wybrac, ale musze przyznac ze moj to juz wczoraj mi kupil i jednego wszamalam mi w ciazy strasznie paczki podchodza
trzymam kciuki za mloda mamusie
Czarnuszka88
Mama Sebiego i Cristiano
Ja rowniez sie witam
Narazie bez pączków nie ma mi kto kupic a do sklepu daleko
Moze tescia wysle a jak nie to potem jade do gina to sobie kupie
Wlasnie...dzisiaj jade sprawdzic moja szyjke co i jak z nią
zaraz sie zabieram za sprzatanko i szykowanie kącika dla malego tzn łózeczka.
Trzymam kciukasy za mloda mamusie !!!!!
Narazie bez pączków nie ma mi kto kupic a do sklepu daleko
Moze tescia wysle a jak nie to potem jade do gina to sobie kupie
Wlasnie...dzisiaj jade sprawdzic moja szyjke co i jak z nią
zaraz sie zabieram za sprzatanko i szykowanie kącika dla malego tzn łózeczka.
Trzymam kciukasy za mloda mamusie !!!!!
reklama
Siema :-)
kamikaa faktycznie niezłe masz przeboje z tymi kaloryferami...ja dzis musiałam na noc okno otworzyć bo nie mogłam oddychać hehe...
co do pączków...to nie lubię ale jak juz miałabym zjeść to tylko nadzienie
jako żem cukrzyczka to nie będe dziś jadła...no może jakąś lekką drożdżówkę sobie kupię
na 10.15 mam wizyte u lekarza internisty - po zwolnienie....ciekawe czy da bez problemu czy znowu będę cała w nerwach
kamikaa faktycznie niezłe masz przeboje z tymi kaloryferami...ja dzis musiałam na noc okno otworzyć bo nie mogłam oddychać hehe...
co do pączków...to nie lubię ale jak juz miałabym zjeść to tylko nadzienie
jako żem cukrzyczka to nie będe dziś jadła...no może jakąś lekką drożdżówkę sobie kupię
na 10.15 mam wizyte u lekarza internisty - po zwolnienie....ciekawe czy da bez problemu czy znowu będę cała w nerwach