reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

tutaj nie robia takiego KTG ale sluchaja serduszka na kazdej wizycie za pomoca dopplera, czyli podobnie do KTG tylko bez mozliwosci dowiedzenia sie o skurczach macicy. W poprzedniej ciazy KTG podlaczyli mi dopiero w szpitalu przy porodzie, i nie bylo fajnie jak w pewnym momencie wleciala pielegniarka i kazala mi sie poprzekrecac, bo bicie serca Pata zaczelo spadac, no i krecili mnie tak w kazda strone az sie okazalo ze moge lezec tylko plackiem na plecach, bo inaczej mlodego serduszlo slablo.

reklama
czesc dziewczyny,
wczoraj coś nie tak było z moim brzuszkiem bo po prawej stronie miałam twardy i mocno odstający a po lewej mięciutki i dużo mniej wypukły, normalnie sie przestraszyłam, nie miałam aż takiej dużej różnicy nigdy. boje sie ze mały ułożył się poprzecznie.... a był już główką w dół :/ we wtorek wizyta, zobaczymy co i jak.
z drugiej strony właśnie po tej prawej stronie czuje mocne ruchy... więc tak jakby to nie była główka. ale może rączki przy niej czy coś..........................................
Moj tez sie wypchnie z prawej strony strasznie i tak samo mam twardy brzuch z jednej strony.
Nie wydaje mi sie, ze dzieciak sie odwrocil. Ja mialam juz tak pare razy, a pozniej usg i jest caly czas glowka w dol. Wiec nic sie nie martw :happy:

Moni27 to bardzo dobre wiesci :-):-):-)

Taki zmarzlak z Ciebie kochana? Ja praktycznie całą zimę nie grzeję, a jeszzce chodze i okna otwieram. Właśnie zamknęłam u siebie, a na termometrze -7. Na dworze oczywiście :tak:

Dobrej nocki Mamuski! Ja zmykam, może choć jedną noc uda mi się trochę pospać :tak:
Ojjj kochana jak ja Ci zazdroszcze! Ja to zmarzluch pieronski jestem :-D

Ooooo W końcu działa :D Puk Puk jest tam ktoś?? :)

W dzisiejszym dniu dla ciężarówek samych tłustych pączusi :-D:-)

p%C4%85czek_full.jpg

To ja dzisiaj pierwsza???

Witam się :tak::tak:

Ciekawe jak się trzyma młoda mamusia????Trzymam kciuki:tak::tak:
Przypomina mi się jak ponad 5 lat temu dokładnie o 8.10 rano wyciągneli ze mnie mojego robaczka:-):-):-)

Ja również trzymam kciuki za młodą_mamusie1 :) I czekam z niecierpliwością na relacje :)

Kochane pączek już zaliczony? :) Mój Kochany mąż specjalnie rano pojechał do sklepu po pączki dla mnie i synka :)

Ja jeszcze nie zjadłam i będę musiała trochę poczekać:baffled::baffled:

ccaroline i co udało Ci się złapać siuśki małego :-D:-D:-D
Taka zmiana tematu:-D:-D

neska11 wyprzedzilas mnie :)Jak tu zimno w tej buznicy :/ za oknem snieg nawala a paprochow nie widac i oni placza bo pracy nie ma ://ale jak sie ich wola bo pracy jest trzeba cos naprawic to nagle nikogo nie ma .Ale sie zaczyna dzien a w dodatku dzisiaj sie ten poj***KARNAWAL NIEMIECKI zaczyna zalozy jedna skarpetke czarna inna biala i juz jeden z drugim przebrany :-D zwymiotowac idzie i z powodu karnawalu sklepy tylko do 14 :/

reklama
Współczuje tej zimnicy bo u mnie wszędzie kaloryfery na full a rano to i tak muszę się naubierać, żeby nie zmarznąć, a co dopiero u Was z zimnymi kaloryferami :no::no::no:

Do góry