Agniesiak85
Fanka BB :)
Mi też wskoczyło na 37 tydzień
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hejcia ja poznałam po fotce w avatrzeCześć dziewczyny. To ja, Molly_anna. Zepsuł mi się komp, a za żadne skarby świata nie mogę sobie przypomnieć poprzedniego hasła i maila, na który się rejestrowałam.
Chyba ta ciąża rzuciła mi się na mózg
W życiu Was nie nadrobię, wybaczcie
Chciałam się tylko przywitać, chociaż i tak pewnie mało kto mnie pamięta.
- jejciu!!!!!!!!!!!!!!! mozesz juz rodzic!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a z mezem super ze sie układa!! moze sie opamietał . Zdarzaja sie takie cuda )Witam porannie kochane moje :*
Nocka za mną nawet nawet No, nie licząc wstawania na siusiu.. heh, bo tego dużo było.. ;/ Jejku, ale dziś śliczna pogoda.. no super po prostu Szkoda że nie moge iść na spacer Ale otworzyłam sobie okno, przykryłam się kołderką i pisze z Wami Tyle mam co sobie pooddycham świeżym powietrzem i posłucham spiewu ptaszków ;] Eh, Mąż pojechał zawieźć moje L4 do szkoły. W ogóle strasznie miły jest.. Wiecie, śniadanko do łóżka, podaje mi wszystko co chce, co chwile pyta czy wygodnie mi się leży, jaki film chcę obejrzeć, co ma mi kupić dobrego, itd Cud mąż Ale nie zachwalam.. Bo nie wiem czy to jest tylko tak żeby mnie udobruchac czy po prostu faktycznie zrozumiał niektóre rzeczy.. Bo jak byłam w szpitalu, to przyszedł w niedziele na odwiedziny do mnie i strasznie się pokłóciliśmy.. ;/ i wtedy mu powiedziałam że mam go dość i ma wyjść. Nie wyszedł. Siedział i czekał aż mi przejdzie i mnie przeprosił. I od wtedy jest taki milutki..
Wskoczyło mi na 37 tydzień! Juuupi!!! ;**