reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

myśle że podczas KTG,bo maszyna robi wydruk czestotliwości bicia serca,ruchów i ewentualnych skurczy.Jak ja byłam w 31 tyg na KTG (wtedy co mały się nie ruszał) to lekarka też dwa razy myslała że serducho staneło ale okazało się że raz mi się pasy zsuneły a raz mały sie przekręcił na drugi bok i dlatego fale zanikły

kurcze.. ale to musi byc stres..:baffled::baffled:

reklama
Moni27 ciesze sie, ze jak na razie wszystko w normie, na pewno Niunka bedzie pod dobra opieka i wszystko sie pouklada :tak:

Mam do sprzedania wozek jest jak nowy wychodzi w skład gondola ktora jest nowa przykrycie na wozek torba duzy koszyk jest na za kupy przy wozku .Koła sa popowane . > bardzo wygodny jest, Zawieszenie na paskach (z możliwością regulacji twardości dzięki czemu jazda wózkiem i huśtanie w nim dziecka to czysta przyjemność .z glebokiego wozka robi sie spacerowka .WOZEK jest sprowadzony z polski cena to 150 euro irlandia co .cork glanmire tel 087 637 5522

w koncu sprawdzilam i juz wiem KTG jest w polsce tutaj jest CTG jakos ostatnio nie moglam zaskoczyc o co chodzi :)CTG robia w niemczech od 20 tc a teraz mam co tydzien i zawsze stracha jak pielegniarka dlugo szuka i znalesc nie moze albo jak leze i widze ze serduszko bije i nagle zanika bo albo dziecko rozrabia ikopiac zakluca albo sie przemieszcza .Ionka wspolczuje ale dzieki Bogu jestes pod opieka i wszystko bedzie dobrze.Ja znowu kimamal i obudzil mnie taki bol delikatny jak na @ i brzuszek twardy :/Ech co jabede w nocy robic jak caly dzien spie i spie :(

kurcze chcialam napisac do Ionki, ale przeciez ona za granica mieszka a ja nie mam roamingu.
:dry:
Nie potrzebujesz roamingu, zeby napisac sms z polskiej komorki na zagraniczna. Wpisujesz caly nr (oczywiscie z kier. danego kraju) i wysylasz. Tylko oplata za sms za granice jest pare groszy wyzsza, to zalezy od operatora.

31.01.2010 r.
Majka - 21:45, 2200g, 10 pkt, 47 cm
Zobacz załącznik 202314

Lenka - 21:46, 1990g, 9 pkt, 46 cm
Zobacz załącznik 202315

Miałam cc, ze względu na wysokie tętno Lenki. Oczywiście pod całkowitą narkozą. A póki co boli jak cholera... Obie leżą już w łóżeczkach, bo na początku Lenka byłą w inkubatorze, ale tylko jedną dobę.

reklama
Gosia :szok::szok::szok:
Gratuluje serdecznie! :-) Sliczne Dziewczynki i najwazniejsze, ze zdrowe!!!
A Ty dochodz jak najszybciej do siebie :happy2:

Wszystkiego dobrego dla Was :-)

Do góry