reklama
juustyna a jaki masz wynik CRP, bo ja też mam wysoki i gina dała mi antybiotyk OSPAMOX, a Ty jaki brałaś i ile czasu? Bo ja dopiero od dziś zaczęłam brać
kamika ja tez dziś jak wracałam z zakupów to miałam wrażenie że dzidzia tak napiera i że zaraz urodzęLedwo doszłąm do domu, no a potem poleżałąm i przeszło
Też mam kłucia w pochwie, brzuch mi się napina, a w nocy jak wstaje siku to mam twardy jak skała, ale jak byłam w piątek u gina to mówiła że wszytsko jest okej
Brałam zinax przez 5 dni po dwie tabletki rano i wieczorem crp przed antybiotykami 26,8 a po 28,1 także wzrosło
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Ale mały mnie wierci łepetyną po szyjce... Boli
moniSkaBe
Fanka BB :)
dziewczyny - tylko spokojnie Jeden skurcz o niczym nie swiadczy - ale przynajniej jzu wiesz ze to byl skurcz ;-) bo do szpitala sie jedzie jak sa regularne i powtarzaja sie co okolo 5 minut i trwaja okolo minuty - taka jest ogolan regula o ile dorbze pameitam
o tym nacieci uto aj pisalam ze wolalam to niz popekac. No i nie zaluje zdecydowanie - ladnie sie zagoilo i oczywiscie nic a nic nie bolalo - zszywanie zreszta tez nie
tak, teraz juz wiem przynajmniej jakie to uczucie
jak powiedzialam Karolowi, ze takie cos mialo miejsce to zaczal sie wachlowac (dobre ch?) skarpetka on to chyba bardziej panikuje niz ja. Juz nawet sie pytal czy nie pomoc mi sie myc
moniSkaBe
o.. Gaba to juz bedziesz w 39 tygodniu.. hmm.. zebys doczekala tej wizyty hehe
zreszta ja sie nie smieje.. bo ja mam w czwartek.. i jak mi powie ze za miesiac... to szok
zreszta ja sie nie smieje.. bo ja mam w czwartek.. i jak mi powie ze za miesiac... to szok
mysz1978
wachlowac przez "ch" skarpetka??? czysta aby???
a mnie cos maly wali po bokach - mam nadzieje ze jest glowa w dol a nie poprzecznie ulozony tylko po prostu robi sobei wiatrak z rak i stad takei uczucie
tez sie jzu poloze - dobranoc
a mnie cos maly wali po bokach - mam nadzieje ze jest glowa w dol a nie poprzecznie ulozony tylko po prostu robi sobei wiatrak z rak i stad takei uczucie
tez sie jzu poloze - dobranoc
reklama