reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
juustyna a jaki masz wynik CRP, bo ja też mam wysoki i gina dała mi antybiotyk OSPAMOX, a Ty jaki brałaś i ile czasu? Bo ja dopiero od dziś zaczęłam brać
kamika ja tez dziś jak wracałam z zakupów to miałam wrażenie że dzidzia tak napiera i że zaraz urodzę:)Ledwo doszłąm do domu, no a potem poleżałąm i przeszło
Też mam kłucia w pochwie, brzuch mi się napina, a w nocy jak wstaje siku to mam twardy jak skała, ale jak byłam w piątek u gina to mówiła że wszytsko jest okej

Brałam zinax przez 5 dni po dwie tabletki rano i wieczorem crp przed antybiotykami 26,8 a po 28,1 także wzrosło:no:

Hehe, Blueberry moj tez naciska :dry: Biedny jeszcze nie wie, ze tamtedy raczej nie wyjdzie, ale juz przygotowany :-D:-D:-D

dziewczyny - tylko spokojnie :tak: Jeden skurcz o niczym nie swiadczy - ale przynajniej jzu wiesz ze to byl skurcz ;-) bo do szpitala sie jedzie jak sa regularne i powtarzaja sie co okolo 5 minut i trwaja okolo minuty - taka jest ogolan regula o ile dorbze pameitam :tak:

o tym nacieci uto aj pisalam ze wolalam to niz popekac. No i nie zaluje zdecydowanie - ladnie sie zagoilo :tak: i oczywiscie nic a nic nie bolalo - zszywanie zreszta tez nie :sorry2:

tak, teraz juz wiem przynajmniej jakie to uczucie :-D

jak powiedzialam Karolowi, ze takie cos mialo miejsce to zaczal sie wachlowac (dobre ch?:confused:) skarpetka :-D on to chyba bardziej panikuje niz ja. Juz nawet sie pytal czy nie pomoc mi sie myc :-D

ech, nie oglądałam tych z popękaniem...same nacięcia
no w sumie napewno lepiej byc nacietym niz popekac jakos mocno...
tylko dlaczego w niektorych krajach w ogole sie nie praktykuje nacinania....?

o.. Gaba to juz bedziesz w 39 tygodniu.. hmm.. zebys doczekala tej wizyty hehe :-D

zreszta ja sie nie smieje.. bo ja mam w czwartek.. i jak mi powie ze za miesiac... to szok :-D

wachlowac przez "ch" :tak: skarpetka??? :szok: czysta aby??? :-D

a mnie cos maly wali po bokach - mam nadzieje ze jest glowa w dol a nie poprzecznie ulozony :szok:tylko po prostu robi sobei wiatrak z rak i stad takei uczucie :-D

tez sie jzu poloze - dobranoc :tak:

reklama
Do góry