reklama
biedronka22
Początkująca w BB
Cześć przyszłe mamusie!
Dziś zaczęłam się bardzo martwić, bo zrobiłam podstawowe badania moczu i krwi. W moczu wyszły mi śladowe ilości białka i liczne bakterie, nabłonki płaskie oraz kryształy szczawianu wapnia. A z krwi niska hemoglobina 10,5. Jak myslicie, czy powinnam dzwonić do lekarza, czy to może nic złego nie oznacza? Boję się bardzo, pomórzcie proszę
Dziś zaczęłam się bardzo martwić, bo zrobiłam podstawowe badania moczu i krwi. W moczu wyszły mi śladowe ilości białka i liczne bakterie, nabłonki płaskie oraz kryształy szczawianu wapnia. A z krwi niska hemoglobina 10,5. Jak myslicie, czy powinnam dzwonić do lekarza, czy to może nic złego nie oznacza? Boję się bardzo, pomórzcie proszę
Cześć przyszłe mamusie!
co do białka i bakterii w moczu to sie nie znam za bardzo, ale jeśli chodzi o hemoglobine to ja mam całą ciążę 7. I biorę żelazo , które powoduje że nie spada ona jeszcze niżej.
nigdy bym nie pomyslala ze zwykle wyjscie do sklepu kosztuje tyle sily i wysilku :/ padam a przeiez to tk blisko ,wzielam plecak zeby nie nosic i ledwo zaszlam do domu zsapana ,zmachana i cala mokra pomimo tego ze na dworze mrozno .Kupilam sobie farbe i mam zamiar pofarbowac wlosy ale czy dam rade to nie wiem narazie opadam z sil ,siadlam przed kompa wypilam cappucino i ledwo zipie :/
jejku jutro mnie czeka to badanie moczu i tez juz mam stracha .Cindy kochana pogon tego faceta i narazie daj se spokoj ,wiem ze latwo sie pisze ale lepiej przemeczyc sie z rodzicami a nie z jakims nieodpowiedzialnym gosciem ,ktory i tak chyba to wszystko ma gdzies Przygotuj sie kochana na malenstwo ,ktore odmieni twoje zycie a moze nawet polepszy stosunki miedzy toba a rodzicami a faceta jeszcze sobie znajdziesz i to takiego ktory posznuje ciebie jako kobiete i pokocha dziecko jak swoje MLODA jeszcze jestes takze masz czas
jak chodze to mala jest bujana i spi ale jak tylko usiade to juz daje o sobie znac Dobra trzeba podniesc dupcie i wziasc odkurzacz i sprzatnac troszke ,potem moze te wlosy .A potem spruboje sie ogolic mial to zrobic moj M ale pracuje dzisiaj do 2 w nocy i dupa musze jakos sama .
biedronka22
Początkująca w BB
Dziękuję za radę, zadzwoniliśmy do lekarza, mówił żeby się nie martwić, w czwartek mam wizytę, więc dostanę jakieś pigułki i wszystko będzie w porządku.
3majcie się, muszę odpocząć po ciężkim dniu związanym z robieniem wyników:*
3majcie się, muszę odpocząć po ciężkim dniu związanym z robieniem wyników:*
Witam Dziewczyny
Ja też "marcówka 2010", dokładnie 24 marzec :-)
Kurde jest tych dolegliwości ciążowych
kamikaa ja też strasznie szybko się meczę, jeszcze 2 miesiące, a mi juz mąż pomaga sie ubierać, bo nie mogę sama skarpetek nałożyć, a jak juz sie wymęcze i sama ubiore to zaraz mi sie słabo robi.
Ogólnie mam problemy z za wysokim pulsem.W na początku miesiąca skakał mi nawet do 138. Narobiłam sie wyników, okazało się tylko tyle,że mam żelazo za wysokie. Musiałam odstawić witaminy i na te kołatanie serducha dostałam leki homeopatyczne.
Już jest coraz lepiej,ale i tak mam ruchy ograniczone.
A jak Wasze przygotowania na przyjście Skarbków??
Ja też "marcówka 2010", dokładnie 24 marzec :-)
Kurde jest tych dolegliwości ciążowych
kamikaa ja też strasznie szybko się meczę, jeszcze 2 miesiące, a mi juz mąż pomaga sie ubierać, bo nie mogę sama skarpetek nałożyć, a jak juz sie wymęcze i sama ubiore to zaraz mi sie słabo robi.
Ogólnie mam problemy z za wysokim pulsem.W na początku miesiąca skakał mi nawet do 138. Narobiłam sie wyników, okazało się tylko tyle,że mam żelazo za wysokie. Musiałam odstawić witaminy i na te kołatanie serducha dostałam leki homeopatyczne.
Już jest coraz lepiej,ale i tak mam ruchy ograniczone.
A jak Wasze przygotowania na przyjście Skarbków??
reklama
Ja już nie mogę się doczekać aż wstanę z łóżka i zrobię sobie włoski i paznokcie aby poczuć się jak dawniejA tak na leżąco to trudno prostować włosy lub malować paznokcieWitam nową mamusię (ona87) ja też z wawy a konkretnie tarchomin więc na prage mam niedalekowykąpałam się,umalowałam,zrobiłam fryzurę,pomalowałam paznokcie i co ......i nic-usiadłam przed kompemale przynajmniej poczułam się jak wczesniej (czyli jak kobieta) a nie jak wagon towarowy,albo lokomotywa która sapie i dyszynormalnie juz taka ociężała jestem że szok ( juz ponad 20 kg na +) masakra