Daria_b525
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
- Kochana ja jak sie urodzilam w 32 tygodniu ciazy to wazylam 1800 i to lekarze mowili ( mama mi mowila) ze bardzo duzo jak na ten tydzien i ze w normalnym czasie to by ze 4 kg bylo....dzidzia 1800 to całkiem spora... tak mi się wydaje. Jejku jak te maluszki przybierają a co do płci, olać tego gina pewnie zakompleksiony zgred i tyle!! Gosia będziesz mocniej parła by szybciej się dowiedzieć ;-);-)
a my po leniwych pierogach czekamy na drożdzowego warkocza.... mniam mniam już w piecyku!!!!! dostałam pod choinkę taki robot kuchenny co wygniata ciasto i dziś go testowałam... rewelacja!!!!!
- Kochana ja jak sie urodzilam w 32 tygodniu ciazy to wazylam 1800 i to lekarze mowili ( mama mi mowila) ze bardzo duzo jak na ten tydzien i ze w normalnym czasie to by ze 4 kg bylo....
to skoro moje jest duże to co ma kamikaa powiedzieć? :-)