Jestem :-)
W czwartek po szkole padlam. Ale jestem zadowolona z pierwszych zajec
Tylko jedyna lipa taka, ze egzamin wypada w tydzien mojego terminu porodu
Pewnie sie jakos dogadam z wykladowcami ;-)
W pracy do dwoch tygodni sie rozstrzygnie czy dostane to stanowisko. Jak tak, zdecydowalismy, ze M idzie na urlop, a ja wracam do pracy
On jest szczesliwy i ja tez. I nie uwazam, zeby Malenstwu bylo gorzej z tego powodu.
U mnie w domu M chory, a w pracy istny szpital!!! Wszyscy na zwolnieniu. Swinska grypa wszedzie. Ja sie trzymam. Codziennie jem 1-2 pomarancze i czasem grajfruta. Wiec miejmy nadzieje, ze mnie nie dopadnie
Co do mieszkania z kims, w ogole sobie tego nie wyobrazam. Bo zawsze wczesniej czy pozniej zaczynaja sie spiecia... Bardzo wspolczuje
Czarnuszce. Z tego co opisujesz, to jakis koszmar
Oby sie wszystko szybko ulozylo!!!
Ja mam fajnych tesciow, jedynie siora M jest "inna" i raczej sie z nia nie dogadam, ale widuje ich dwa razy w roku i jest elegancko
Tesciowa ciagle do mnie pisze i pyta o samopoczucie. Duzo nam pomogli.
Co do mieszkania z dala od rodziny i przyjaciol, powiem tak. Tesknie za rodzina owszem, ale nie odczuwam zadnego dyskomfortu, ze oni tam, a my tu. Czesto do siebie dzwonimy. Jednak pierwsze miesiace w Irlandii byly bardzo ciezkie, bo przyjechalam tu z Manchesteru, gdzie zostawilam wiekszosc swoich przyjaciol. Ale po jakims czasie zawarlam nowe znajomosci. Mamy tu z mezem swoje zycie, prace, znajomych i... przyjaciol. Troche na to trzeba bylo czasu, ale teraz wiemy, ze jest to nasz czas i miejsce w zyciu i nie zamienilibysmy tego na nic innego :-) Ale tak juz jest, ze jednym zycie na obczyznie nie sluzy, a innym tak.
Z nowosci w przychodni znowu zmienili ginekologa
To juz trzeci lekarz w ciagu dwoch miesiecy
Ja juz mam tego dosc.
Zmykam teraz, bo musze nadrobic zaleglosci towarzyskie, spadam na miasto z kumpela ;-)
Milego dzionka Brzuszki ;-)
witajcie
w srode bylam u lekarza, dzidzia tak byla ulozona ze nawet zmierzyc sie jej nie dalo, takie male a juz takie niesforne
ciekawe co to bedzie jak sie urodzi
dzisiaj mnie cos strasznie kluje z lewej strony, tak mniej wiecej jak jajnik, wczesniej nigdy nie mialam az takiego bolu
tak sie zastanawiam aprpopos jedzenia serow plesniowych, ostatnio w sklepie czytalam na opakowaniach i one wszystkie są z mleka pasteryzowanego i nie wiem czy mozna je jesc czy moze ta plesn jeszcze dodatkowo jest szkodliwa co wy o tym myslicie??
Wiecie co, kuje mnie co jakis czas po lewej stronie i tylko lewej....
Znowu łapie jakieś schizy, jeszcze w dodatku sie przewróciłam,(ale kuło mnie już wczesniej)nie wiem jak to sie stało-denerwuję się bardzo
Dziewczynki, mnie tak ostatnio klulo, ze sie poplakalam z bolu
Wlasnie tylko z lewej strony w okolicach jajnika
W nocy. Az sie obudzilam z bolu. Pozniej przeszlo, nie mam pojecia co to! Ale jestem dobrej mysli. We wtorek mialam usg i wszystko dobrze.
A mnie dzis jakis palant wkurzyl. Skrecilam samochodem w taka mala uliczke a przede mna jakas babka jechala i zatrzymala sie zeby ktos inny wyjechal z miejsca parkingowego bo sama chciala wjechac a palant za mna mi trabi , macha tymi lapami, kretyn jakis. Jakbym miala ten samochod podniesc do gory i przeniesc bo on nie moze 2 minut poczekac. Ja jestem zdecydowanie za nerwowa za kierownica ;-)
Ja mam jeszcze ubrania ciazowe po ciazy z Bartkiem , ale ja to strasznie nie lubie ciazowych spodni, tego pasa na brzuchu, jakos tak czuje sie nim owiazana, wiec zadko zakladam, dopiero jak w inne nie wejde zaczne nosic ....
Najgorsze z ciazy w tym okresie to sa kurtki. W styczniu czy lutym to juz sie zadnej nie zapnie, ja chodzilam w narciarskiej
albo rozpietej, chcialam nawet kupic jakas ale nic kompletnie nie bylo.
I ja juz nie moge sie doczekac usg, w sumie to ja tak dawno nie bylam u lekrza.... z 2 miesiace temu. Tzn bylam jakis miesiac temu ale tylko badania obejrzal i zwolnienie mi wypisal, w nastepnym tyg ide na wizyte ale usg to dopiero pewnie polowkowe w polowie pazdziernika . Buuu.
Kasaii ja wlasnie mam problem z kurtka, bo u nas raczej nie bedzie bardzo zimno, ale wybieramy sie na swieta do Polski i nie wiem w co ja sie zmieszcze
Mowie do M, zeby kupic cos takiego niedrogiego, na jeden sezon. Mam nadzieje, ze znajde jakas fajna kurteczke :-) Co do spodni ciazowych to sie z nimi nie rozstaje, a ten pas wlasnie mi fajnie brzuszek opina i dobrze sie w nich czuje. Ale mam tylko jedne na razie. Co do kierowcow, to ja tez newrowa jestem, ale to bardziej z tego powodu, ze Irole nie potrafia jezdzic. Po zmroku nie wlaczaja swiatel, zajezdzaja droge, nie uzywaja kierunkowskazow i takie tam... Wczoraj na droge samie slimaki na przyklad wyjechaly
A sprobuj ich wyprzedzic, to od razu dzwonia na paly! Ze niby niebezpieczny kierowca