Gratuluję i życzę spokojnych 7 miesięcy:-)Witam dziewczyny, mam nadzieje ze przyjmiecie mnie do swojego grona. Termin mam na 13 marca, to moja trzecia ciąża ( jedna poroniłam w ub. roku w 8 tc) i moja 4 letnia córcia z niecierpliwościa czeka na siostręWczoraj byłam u gina i na monitorze widziałam jak mój dzidziol macha rączkami i nóóżkami!!!! W szoku byłam, nie sadziłam ze w 11 tyg. maleństwo przypomina juz dzieciątko. No i wyszło ze mało co pamietam z pierwszej ciąży Tak czy siak-cudny widok, wczoraj nie mogłam myśleć o niczym innym
reklama
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
no ja sie zapytam za miesiac jak pojde kurde bede musiala isc po papiery do lekarza ze dyskopatie mam cholera... i ciekawe co powie ale ja mu powiem ze ja nie chce i nie ma mozy o normalnym porodzie:-)bede krzyczec kopac gryzc i nie dam sie latwo
moniat84
Fanka BB :)
witamy witamy w skromnych progach ;-) samopoczucie nawet nawet... wlasnie mnie glod lapie a no i ogladalam porody na youtube nie wiem co mnie naszlo ale nigdy nie chce porodu naturalnego niegdy !!!!!!!!!!!!! zaplace im ale niech mnie pokroja błagam !
Przeżyjemy. Ja też już oglądałam, jeszcze zanim zaszłam w ciąże. Marudziłam mężowi, że tego nie zniosę i strasznie się boję. Tak dojrzewaliśmy do decyzji jakiś czas, teraz jakiś dziwny spokój mnie dopadł. Pomyślałam że to tylko maksymalnie doba stresu i męczarni i maleństwo jest na świecie. Jesteśmy przecież do tego stworzone, byłabym jeszcze bardziej spokojna gdybym była pewna że dostanę znieczulenie, niestety nie zawsze jest to możliwe
Hmmm, póki co to nie myślę o porodzie, skupiam się na szczęśliwym donoszeniu(z powodu strat 2 maleństw)strach towarzyszy mi codziennie
Ale aż tak się nie obawiam porodu(może dlatego że to jeszcze daleko do niego) uważam że skoro nie jedna kobieta przez to przeszła t my też przejdziemy, a więc głowa do góry
Ale aż tak się nie obawiam porodu(może dlatego że to jeszcze daleko do niego) uważam że skoro nie jedna kobieta przez to przeszła t my też przejdziemy, a więc głowa do góry
Agniesiak85
Fanka BB :)
Jest druga częśc "W łonie matki"Tam po lewej stronie
Tutaj jest część II clipser - W Łonie Matki - National Geographic (2)a dla mnie tez wystarczy ?? ;-):-)
nie wiem czy widzialyscie ten film, moja znajoma na forum z kwietniowek dala :-) ten kto nie widzial to daje linka clipser - W Łonie Matki - National Geographic (1)
kurcze tylko szkoda ze sie konczy na 16 tc no chyba ze ssie pobuszuje tam na stronie i znajdzie ciag dalszy ;-)
Super film!
dziewczyny dzisiaj mamy jakąś plagę spagetti
Ja wczoraj zrobiłam spaghetti:-) no i dzisiaj dojadłam resztkę, która się została teraz walczę z plackami ziemniaczanymi
reklama
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
no i wlasnie to mnie przeraza ta doba bolu i to ze nie zawsze znieczulenie da sie dac czasem jest za pozno.... i w ogole nie wiem czy to tak lagodzi bol ja sie nie dam naturalnie :-)