Dziewczyny z widocznością ciąży, to jest tak że pierwszej długo nie widać każdą następną dużo szybciej, moi pracownicy zauwazyli moja druga ciąze na etapie jakis 2 miesiecy, no zalezy tez od budowy kobiety, ja raczej należe do szczupłych
reklama
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
a blizniaki wczesniej bedzie widac niz normalną pojedynczą ciąze czy raczej nie ?? bo tak mnie to nurtuje wlasnie
Ja w poprzedniej ciąży (w 4 m-cu) brałam chyba Duomox i dzidzia urodziła się zdrowa. Wiem, że penicilina jest bardzo bezpieczna. Mojego męża siostrzenica brała, poniewaz kleszcz ją ugryzł i pojawił się rumień. Też wszystko było ok. Są antybiotyki i antybiotyki... jedne szkodzą, a inne nie. Lekarka na pewno zapisała Ci coś właściwego. Będzie dobrze!hej mamusie, piękne te wasze dzieci
a ja mam anginę ropną, dostałam antybiotyk i siedzę i ryczę.
jak przypomniałam, że jestem w 6t ciąży, więc ten antybiotyk bie bardzo chyba, lekarka powiedziała, że "będzie dzidzia, albo i nie"
jak ona mogła??????????????
Witam (po przymusowej przerwie),
mam pytanko: wiele z Was pisze, ze bierze (lub brało) Luteinę. Jak się po niej czułyście?
Bo mnie okropnie po niej muli, nasiliły się mdłości i generalnie kiepsko mi po niej... A może te objawy są niezależne od tego lekarstwa i bez niego też bym się tak czuła...
Uściski i witam serdecznie wszystkie, które dołączyły ostatnio :-)
mam pytanko: wiele z Was pisze, ze bierze (lub brało) Luteinę. Jak się po niej czułyście?
Bo mnie okropnie po niej muli, nasiliły się mdłości i generalnie kiepsko mi po niej... A może te objawy są niezależne od tego lekarstwa i bez niego też bym się tak czuła...
Uściski i witam serdecznie wszystkie, które dołączyły ostatnio :-)
Moni27
Monika
Igi trzymam kciuki za dzisiejszom wizyte u gin :-) będzie dobrze, czekamy na relacje
Ja właśnie wróciłam z labolatorium :-) porobione wszystkie badania wyniki odbieram za tydzień.
Od wczoraj troszke mnie mdli takie chwilowe napady mam :-)
Ja właśnie wróciłam z labolatorium :-) porobione wszystkie badania wyniki odbieram za tydzień.
Od wczoraj troszke mnie mdli takie chwilowe napady mam :-)
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
amonit ja po tej pod jezyk mialam wlasnie mdlosci. na poczatku mi nic nie bylo ale jak zaczelo mnie mdlic t poprosilam o duphaston wole polknac tabletke niz trzymac pod jezykiem dretwy smak czy wkladac sobie cos tam... a tak ogolnie to nic mi nie bylo :-)
ja biorę luteinę od tygodnia, ale nie zauważylam zmiany samopoczucia, na szczęście mdłości mnie jeszcze nie męczą, a senna byłam zanim ją jeszcze brałam, ale pewnie każdy organizm reaguje inaczej...Witam (po przymusowej przerwie),
zapomniałam dodać że ja ją biorę dopochwowo, więc może to też ma znaczenie
reklama