reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

witajcie
u mnie też brzydko i szaro, dobra lektura z rana takie forum lepsze niż gazeta,zawsze coś nowego. Mnie też przez ostatnie dni raz w czas łapią takie dziwne skurcze w pochwie, bardziej jej prawej częśći, ale gin też wspominała, że to macica szaleje bo brzuch rośnie i faktycznie spodnie jakieś ciaśniejsze, ale myślę,że i tak jak na bliźniaki nie jest źle.
Dziś zamierzam nic nie robić, mama robi obiadek mąż w pracy,dom ogarnięty więc dziś dzień titalnego lenistwa.
Miłego dnia

reklama
Heja:-D
Dziś zapowiada się nudny dzień, ta pogoda jest dobijająca i nawet nie ma gdzie się wybrać:-(
Gosia,bonus i gratis- te skurcze w pochwie odczuwasz jak takie kłucia:confused:bo ja czasem mam takie kłucia, i mi też gin mówiła że to macica i brzuszek rośnie...

Czarnuszka - pierwsza napisalas, ale nie mysl ze tylko ty tak wczensie wstalas :-D Ja nie spie od 6:30 - a ta ksie cieszylam nma weekend ze sie wyspie, a tu syn mi zrobil niemila niespodzianke i marudzil od switu i nie mogla spac (to chyab zeby ktore mu ida).

Zaraz ide po jakeis zakupy spozywcze - sama bo moj M umiera na katar no i Jas tez jeszcze podziebiony... :eek:

O! To u mnie podobnie tylko do prawie 7 go przetrzymałam. Potem wstał drugi i hasali mi po łóżku a ja twardo próbowałam jeszcze dospać chwilkę... momentami się udawało...

Miłej soboty życzę!

Witajcie
ja dzisiaj sie wyspalam do 9 a potem jeszcze ponad pol godzinki poleniuchowalam w wyrku, pogoda dzisiaj nie ciekawa takie straszne mgly są, ale musze sie wybrac chyba na jakies zakupki

Czesc Dziewczynki!
Ja tez dzis od 6 na nogach dzieki mojemu pieskowi, ktory ma juz zaprogramowane wychodzenie na dwór o 6 :/ Pogoda pod psem...czyli sobota spedzona w domku sie zapowiada. Ja juz po zakupach, mieszkanko wysprzatane, wykąpana, takze teraz mam luzik :) a co do tych kłuć w pochwie, mam to samo, podejrzewam ze to normalny objaw .

Czarnuszka my tez mamy malutkie mieszkanko, 2 pokoiki, kuchnia, łazienka. Ale wazne ze mamy swoje, i ze jestesmy SAMI. Wczesniej tez mieszkalismy z tesciowa..

reklama
Czarnuszka my tez mamy malutkie mieszkanko, 2 pokoiki, kuchnia, łazienka. Ale wazne ze mamy swoje, i ze jestesmy SAMI. Wczesniej tez mieszkalismy z tesciowa..

My nadal bedziemy mieszkac z tesciami ale na szczescie w swoim mieszkanku tylko akurat ta lazienka z ktorej bedziemy robic kuchanie i lazienke jest na przeciwko naszych pokoi a z boku jeszcze sypialnia tesciow wiec lipa bo beda przechodzic przez korytarz no ale wytrzymam najwazniejsze ze bede miala swoja kuchnie i nikt mi sie nie bedzie wtrącał co gotuje po co i dlaczego to kupiłam to i tamto.

Do góry