reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

wcale nie powiedziane ze geny sa po mamusi... u mnie akurat geny poszly po tatusiu bo gdyby poszly po mnie to mialabym same corki a jest dokladnie tak jak u rodziny mojego K ze starszy syn ma synow a mlodszy corki wiec jego geny sa silniejsze

reklama
moje dwujajowe, będzie napewno ciężko, ale wesoło, hurtem obserwowałam bliźniaki znajomych świetnie się ze sobą czują, jeden wola drugiego do zabawy, jeden drugiego zaczepia. Przeraża mnie początek, ale mój mąż się śmieje, że Bóg wiedział co robi jak dał dwa cyce, dwie ręce, wiedział, że będą bliźniaki hi hi
lecę robić mięsko z kuskusem, a co Wy dziś jecie?

co do plci to raczej chyba mezczyzna decyduje a nie kobieta bo to facet ma i x i y i on zostawia x lub y. a cod o blizniakow... jak bylam u tesciowej pojechalismy do kuzyna meza on ma blizniaki dwujajowe jeden jest slodki i w ogole a drugi to taki czort ze masakra... zdjec mi nie pozwolil ogladac bo mi ciagle zabieral album bo mysla ze mu zabiore, sledzi matce jesc nie pozwoli bo zaczal wyc ze matce z buzi smierdzii ze ona ma jesc to co jemu oachnie i smakuje no i w ogole taki chuligan ze ehhh... i samolub jak nie wiem a razem sie wychowuje i maja juz prawie trzy latka... piotrus kochany slodki i grzeczny jak aniol wszystkim sie dzieli a kuba to szkoda gadac... nie chcialabym takiego dziecka...a powiedz mu ze jest niedobry to zaraz zaczyna wyc na caly glos ze mowisz do niego ze jest niedobry... razem sie wychowywali a ten to jak z innego porodu i rodziny... do tesciowej mojej powiedzial ostatnio "***** zajebana" dacie wiare?? :szok:i to dziecko dwu i pol letnie...

Ja dziś jem placuszki ziemniaczane <mniam> Na szczęście sama nie musze ich robić, bo choć je uwielbiam to nie znosze trzeć ziemniaków :-D
Co do bliźniaków, to u mnie w rodzinie nie ma w ogóle, u Ł. podobno były w wyższym pokoleniu, ale na nas jakoś nie trafiło :-D

Witam :)
marti8 trzymam kciuki za wizytę!

Śniegu po nocy już prawie nie ma, pada deszcz wieje mocny wiatr, jednym słowem okropnie!
Ja źle się czuję, mnie również od wczoraj męczą wzdęcia, w sumie nie wiedziałam od czego myślałam, że mi coś zaszkodziło, ale skoro też tak macie, więc może tak ma być, do tego synek mi jeść nie chce i strasznie marudzi, mam nadzieję, że szybko minie ten dzień i przyjdzie weekend ;-)
Miłego dnia życzę!
Ja też czuję sie dzis fatalnie. Nie wiem-może to przez ta pogodę... ObudziłaAM SIĘ JUŻ z BÓLEM GŁOWY I NAWET KAWA NIE POMOGŁA.Moj a córa tez dzisiaj cały dzień marudzi, płacze z byle powodu i wymyśla coraz to nowe problemy. Na dodatek nie daje mi chwili spokoju-tylko siedz i baw się z nią cały dzień. Ratunku!!!

A jeszcze apropop badania z glukozą to ja się wybieram w następny wtorek (musze zrobić przed 16 listopada) i będe wtedy w 25 tyg. Nie wiem jak Wam, ale mi mój gin kazał od razu zrobić 75 g po 2 godzinach.

Heja...
Byłam dziś na usg.. i nie dowiedzialam się jaka płec:( nawet zdjęcia nie dostaliśmy bo "Ono" odkręcilo się kregoslupem do nas i miało nas w doopie..heh. Teraz wizytę mam 22 grudnia i pewnie bez usg... także nadal niespodzianka:) Chyba że na tej wizycie poproszę by tylko na płec zerknął:)

reklama
a ja zaraz zmkam to zwolnienie zalatwic mam nadzieje ze doktor bedzie w gabinecie bo nie moge sie dodzwonic do niego w ogole... bo tak to nie wiem do jakiego lekarza pojde i poprosze o ta zmiane i pieczatke...

Do góry