reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

:-Dwlasnie sie dopatrzylam ze jest 17 dziewczynek i 16 chlopcow, prosze jak panowie panie doganiaja ;-)

reklama
Hej :)

Gratuluje mamusiom które znają płec dzieciątka :) Faceci doganiają hehe Ja dzisiaj zadzwoniłam do poradni kardiologicznej i przedstawiłam babce moja sytuacje...Byłam przygotowana na czekanie do grudnia albo i dłuzej bo przeciez kontrakty sie kończą itd a ona mi mówi że mam przyjechać jutro o 9:00 i bede przyjęta bez kolejki. Heh jednak gdzieś szanują kobiety w ciązy:-) Już zaklepałam sobie też wizyte u okulisty bo musze miec zaświadczenie że moge rodzić naturalnie.
Zadzwoniłam dzisiaj do ZUSu bo potrzebuje kase i nie wiem kiedy mi wyślą. No i dzięki Bogu dzisiaj moje pieniązki wyszły od nich i dojdą w piątek :-) będe miała zapłacowe zaległe L4 wiec aaaaaa piękna kasa powinna być :-)
Ide zoapiekować sie moim chorym mężem. A chory facet to jakas tragedia w domu. A ma tylko katarek ;-) ah Ci nasi mężczyźni...

Witam Was dziewczynki!
Wczorajszy wieczór miałam potworny, zaczełam krwawić i pojechałam do szpitala. Okazało się że mam twardy brzuch i że mam skurcze i przez to te krwawienia.
Dziewczyny jak ja się bałam że coś się stanie z maleństwem....:sad::sad:
Dostałam Nospę i duphaston, mam leżeć dwa dni:sad::sad::sad:Masakra mówię wam:no:
Kochana zdrówka!! Leż i wypoczywaj i wykorzystuj wszystkich wkoło:)

Tak z dzidzią ok, serducho bije:tak::-)

Aha dowiedziałam się przy okazji, zupełnie niespodziewanie ,że to CHŁOPIEC!!!:szok::szok:
SUper!!!:-D:-D:-DGratulacje!!:-)

Hello :-)

Byłam na USG i jednak będzie SYNEK! :-D
WOW:) Następny chłopaczek:) Wspaniale:):-D Gratulacje!!:-)

Która jeszcze chętna na chłopca :D i będzie porówno dziewczynek i chłopców :-):-):-)
Ja!!! Ja!!! Ja!!!:tak::-D Jutro na 11 ma usg i dowiemy się kto tam u mnie mieszka:tak::-)

Co do hemoroidów to ja chyba mam. Ale mnie nie bolą ani nie krwawię z tego miejsca. Wyczuwalny jest tylko przy odbycie. Na razie nic z tym nie robię. Po porodzie zacznę używac znów masci na hemoroidy. Wczesniej stosowalam i super efekt:tak: Ale teraz znów wylazło..

Dziewczyny dzis w Pytaniu na śniadaniu na dwójce bedzie o USG 4D i innych i o filmikach. Możecie posłuchac. Sama jestem ciekawa i czekam na ten materiał przy sniadanku w lóżku:)
No i co ciekawego powiedzieli?

A u nas śnieg!! :-D JUPI mialam latwiej z zaprowadzeniem Olka do przedszkola hehe
a teraz mam pod opieka 3 latka od szwagierki, jeju jaki on grzeczny:blink:

dobra ide ogladac Pytanie na sniadanie....

kurcze cos mi sie zrobilo z polskimi znakami hmmm i y i z mam na odwrot... jak to zmienic?
Prawy ctrl+shift i masz z głowy "klawiaturę programisty" - to częsty efekt dziecięcych działań na kompie :-D

Witam Was dziewczynki!
Wczorajszy wieczór miałam potworny, zaczełam krwawić i pojechałam do szpitala. Okazało się że mam twardy brzuch i że mam skurcze i przez to te krwawienia.
Dziewczyny jak ja się bałam że coś się stanie z maleństwem....:sad::sad:
Dostałam Nospę i duphaston, mam leżeć dwa dni:sad::sad::sad:Masakra mówię wam:no:
Gratuluję chłopca i trzymam kciuki żeby nic się nie powtórzyło!!!

Hello :-)

Byłam na USG i jednak będzie SYNEK! :-D

Gratulacje!

Sąd zdecyduje o życiu rocznego dziecka- Onet.pl - Wiadomości -04.11.2009

czytałyście? cos strasznego....az mnie scisnelo w srodku.....:((((((((((

Straszne! Nie umiem zająć stanowiska w takiej sprawie :-(

:-Dwlasnie sie dopatrzylam ze jest 17 dziewczynek i 16 chlopcow, prosze jak panowie panie doganiaja ;-)

Fiu fiu fiu a i dziewczynki mogą się "zmienić" w chłopców - częstsze są takie pomyłki niż te w drugą stronę...

blueberry gratulacje, a wcześniej miała byc dziewczynka, czy nie wiadomo było?
A ja mam dopiero usg za tydzień, 13 w piątek, ale o 14:)
Czytałąm ten artykuł o tym chorym dziecku, takie maleństwo, a tyle już musi cierpieć

NO TO CHYBA MAMY REMIS BO U MNIE TEZ SYNEK NA 100% !!!!Więc chyba 17 chłopców na 17 dziewczynek na razie:tak:Bylismy dzisiaj rodzinnie na USG i lekarz oświdczył mojej córci ze bedzie miała braciszka. JAjeczka i siusiak baaaardzo wyraźne hehehe:) Julcia orzekła od razu ze jak brat to bedzie Wiktor:) To imię jej przedszkolnej miłości:) Aha-maleństwo waży 514 g. Wow! Nie spodziewałam się ze aż tyle i z usg termin wychodzi ok. tydzień wcześnijej bo na 8 marca.
Ale jestem happy!!!!:-D

ale fajnie:))) no i mała tez wybrała bardzo ładne imie:)) bedzie jej sie dobrze kojarzyc:)))

tez musze mojego brzdaca zabrac na usg..niby zawsze przynosze nagrane na plytke do domu, ale to nie to samo co na zywo:D

reklama
wiolonczela42 - kolezanka moja poszła do apteki i poprosiła maść na hemoroidy, którą można w ciąży stosować. Jej pomogło i nie było problemu. Jak chcesz to zapytam o nazwę, ale ona rok temu rodziła, wiec nie wiem czy bedzie pamiętac:-p

Do góry