mag349
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny. Ale sie rozpisałyście przez weekend, ciężko nadrobić
Mam takie pytanie: jestem w 22 tc i stale boli mnie brzuszek, jest taki napięty. Jest to moja pierwsza ciąża więc nie wiem czy to normalne. Miałam dziś zadzwonić do mojego gina bo bóle są naprawde odczuwalne, w nocy prawie nie śpię. Martwię się o swoją dzidzię, tym bardziej że kobietki w mojej rodzinie miały tendencje do poronień. Z góry dziękuje za pomoc
Kochana, tu nie ma co się zastanawiać, tylko szybko dzwoń do ginka. Może to nie jest nic złego (na przykład jak u mnie - ciągle bolący brzuszek, ale to od ułożenia mojego Dzidziolka) ale jesteśmy na takim etapie ciąży już, ze wszystko może się zdarzyć. A lepiej dmuchać na zimne i niech nawet mówią, ze panikujemy, niż potem pluć sobie w brodę.
Ja dziś niewyspana totalnie. Nie dośc, że wstawałam sikać co poł godziny, to nie mogłam spać, bo tam mnie Małe ugniatało, ze jak bym się nie położyła to brzuszek cały czas mnie bolał. Własnie jestem po śniadanku i czekam aż się Małe przebudzi i zacznie kopać, wczoraj caly dzionek mi się wiercił Wiercipiętek jeden