missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
poplywala mialo byc...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
super, że okazało się bardziej optymistycznie, niż przypuszczałaś, trzymam kciuki, aby wszystko się dobrze ułożyło dla Ciebiehej dziewuszki,
a więc nie jest tak tragicznie, jak zrozumiałam, M mi wszystko wyjaśnił, że nawet jak coś żle wyjdzie w tych badaniach(co jest podobno mało prawdopodobne, ale dla świętego spokoju zrobimy)to bedę brała jakieś leki, i będzie gitara:-)tylko nie wiem czy się połapię bo już tyle laków biorę:-(
w niedziele ten znajomy ordynator męża ma dzwonić i będziemy wiedzieć kiedy na badania będę szła, podobno na wyniki czeka się około miesiąca, więc mam nadzieje że zrobią mi jak najszybciej, żeby był czas na leczenie...
Przesyłam trochę słoneczka w ten pochmurny dzień:-):-):-)
powodzenia, wszystko będzie dobrze i miłych wrażeń z oglądania Maleństwa :-)Witam
Ja dziś znów idę na usg. Trzumajcie kciuki żeby wszystko dobrze było z serduszkiem. Trochę się boję, ale jestem i staram się być zawsze optymistycznie nastawiona![]()
kochana ja tez jeszcze kopniakow lub temu podobnych nie odczuwam ,wiem tylko ze dziecko moje tam jest bo mi tak smiesznie bulgoczePrawie wszystkie już piszecie o ruchach maleństwa, jest tu choćby jedna ciężarówka, która podobnie jak ja jeszcze nic nie czuje![]()