reklama
ccaroline85
Mama Dawidka i Natalki :)
Agniesiak85 widzę odliczasz do świąt ja już nie mogę się doczekać
Hej Moni!:-) Wszystkiego naj naj najAGUS27 serdecznie witamy :-)
mloda_mamusia1 widze że masz dzisiaj urodzinki, to tak jak ja tylko ja kończe dziś 28 latek :-)
Zycze ci wszystkiego najlepszego w tym wyjątkowym dniu
Agniesiak85
Fanka BB :)
Agniesiak85 widzę odliczasz do świąt ja już nie mogę się doczekać
Ano odliczam Uwielbiam Święta..:-)
sagitta123
Zaangażowana w BB
Bakterie w moczu to częste u ciężarnych, więc zażywaj urosept czy urinal , bo jak olejesz to wylądujesz na patologii ciąży z zapaleniem pęcherza a wtedy nie jest wesoło dla nikogo.
u mnie na obiadek kotlety mielone, chociaż nie przepadam za smazonym mięsem ale dawno nie robiłam.
Ale chciałabm już znac płeć dziecka normalnie nie moge się doczekać .... jeszcze dwa tygodnie
u mnie na obiadek kotlety mielone, chociaż nie przepadam za smazonym mięsem ale dawno nie robiłam.
Ale chciałabm już znac płeć dziecka normalnie nie moge się doczekać .... jeszcze dwa tygodnie
neska11
Igi 04' Błażej 10'
AGUS27 Ja też już czuje ruchy dość wyraźnie, ale wtedy kiedy dziewczyny cieszyły się że poczuły dzieciątko ja mogłam o tym tylko pomarzyć
Moni27również WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!STO LAT!!
Święta , święta...a pro po już wczoraj widziałam ozdoby świąteczne w KauflandzieJeszcze Wszystkich Świętych nie było
Moni27również WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!STO LAT!!
Święta , święta...a pro po już wczoraj widziałam ozdoby świąteczne w KauflandzieJeszcze Wszystkich Świętych nie było
Agniesiak85
Fanka BB :)
Ja też widziałam.. masakra jakas.. niedługo to będą we wrześniu na wystawach
Czarnuszka88
Mama Sebiego i Cristiano
- wszystkiego najlepszeo malenka!!!!!!!!!!!!!!! :* duzo zdrowkaAGUS27 serdecznie witamy :-)
mloda_mamusia1 widze że masz dzisiaj urodzinki, to tak jak ja tylko ja kończe dziś 28 latek :-)
Zycze ci wszystkiego najlepszego w tym wyjątkowym dniu
Wielkie Żarcie - Przepis - Racuchy z jabłkami łatwe i szybkie ja takie robieCzarnuszka88 podaj mi koniecznie przepis na racuchy z jabłkami Ja tak dawno ich nie jadłam, chyba ostatni raz w dzieciństwie, a ja je tak uwielbiam. A nigdy nie robiłam.
reklama
Czarnuszka88
Mama Sebiego i Cristiano
ide na spacer z sebusiem ladna pogoda bede pozniej dziubaski