Witam takze poniedzialkowo
Moj M w pracy a ja juz wszystko pozalatwialam co zwiazane jeszcze bylo z przeprowadzka
wszedzie gdzie mozna bylo telefonicznie dalam nowy adres a jutro idziemy sie przemeldowac
chcialam dzisiaj zeby juz bylo z glowy ale musimy byc we dwoje a M pracuje do 18
ale jutro ma wolne
Siedze w domku czekam na elektryka bo jak byl ostatnio to chyba cos nie tak podlaczyl bo na gorze nie ma pradu
mam nadzieje ze obedzie sie bez wiekszych problemow i mi dzisiaj prad zrobi .
Potem przyjdzie gosc z miasta z tego urzedu z kad mamy to mieszkanko i moze oni nam je wyremontuja
bo normalnie sie tak robi ze to wlasnie miasto remontuje mieszkania a nie my sami tylko tamten gosc mi nic nie powiedzial a uslyszalam przypadkiem jak babki wlasnie w tym urzedzie siedzac w poczekalni o tym gadaly i postanowilam zapytac
i prosze gosc do mnie ze normalnie tak
no to ja mu na to ze normalnie
dlaczego tamten gosc mi nic nie powiedzial
przez ten czas juz by moze bylo zrobione .
No ale dobra lepiej pozno niz wcale moze nam wszystko pomaluja
ach bylo by super M nie mial by tyle stresu bo tu praca i szkola i na nic czasu nie ma .
Caly czas przegladam katalogi z wozkami i tez juz sie tak zastanawiam i jak cos konkretnego zobacze to tez nie bede zwlekac kupie postawie u tesciow i spokoj
Wlasie umuwilam sie na nastepny poniedzialek do klinki ide na zwiedzanie porodowki
jest to jeden z lepszych szpitali i wszystkie obecne juz mamy mi go polecaja
zobacze jak to oni tam maja i jak mi sie spodoba to juz sie tam zapisze
Rozgladam sie tez za polozna musze znalesc taka ,ktora wlasnie w tej klinice pracuje i fajnie by bylo jakbym Polke jakas znalazla
chce taka z ktora moge sie kontaktowac przez cala ciaze i potem po porodzie ,ktora przez pierwszy tg bedzie do mnie przychodzila i mi pomagala przy malenstwie
Juz porobilam listy co jeszcze potrzebuje dla ninui i co dla siebie i powoli odchaczam to co juz mam
Nie moge sie doczekac kiedy pomalujemy niuni pokoj i kiedy pojedziemy do ikkea i kupimy jej mebelki
wszystko bedzie bialo-kremowe
Niby ten czas szybko leci a niby powoli .
Jak mam wolne to tak sie ciagnie a jak jestem w pracy to tg za tg leci szybko
Juz od 3 dni chodzi za mna kapiel w wannie i wczoraj juz nalewalam wody a tu sie okazuje ze kurka nie ma
((wrrrrrr i mam nadzieje ze dzisiaj zdazymy gdzies podjechac do sklepu i kupic bo chce sie pomoczyc
jak to jest z woda nie moze byc za goraca tak ?
I czy te zapachowe zele do kapieli nie sa szkodliwe w ciazy ?
Zycze wszystkim brzuszkom spokojnego dnia