Daria_b525
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hihi, ja robilam testy tydzien przed planowana miesiaczka codziennie Wiem, ze za wczesnie, ale tak bardzo juz chcialam wiedziec Z tym, ze te testy jakies lipne byly, pozniej znalazlam taki bardzo czuly, co wykrywa ciaze 5 dni przed planowana @ i nie musi byc robiony z samiuskiego ranca No i sobie zrobilam te 5 dni przed, pod wieczor i dwie kreseczki wyszly Ide do M i mowie, ze bedziemy rodzicami, a on na to: "no przeciez to takie oczywiste bylo" Czyli zadne zaskoczenie hihi. Udalo sie za pierwszym razemPoprawka do mojego dzisiejszego dlugiegoooooo postu testowalam i 2 kreseczki byly w lipcu doklanie 9 .07.09 dwa dni po spodziewanej @ a pamietam ze robilam 2 dni przed @ i bylo negatywnie a tu prosze niespodzianka i pamietam jeszcze ze 7 .09 .09 bylam w pracy i powinnam wtedy dostac @ i niby ja dostalam tylko tak bardzo skapo i na pare godzin a potem juz nic nie bylo i 2 dni potem musialam zatestowac ach mi sie przypomnialo a napisalam to dlatego bo tam gdzies u gory w poscie zamiast lipiec palnelam czerwiec