Hej kochane nawet chwili nie ma zeby oddechnac ci ludzie dzwonia i dzwonia o to mieszkanko i juz tyle ich tutaj bylo mam 5 ludzikow ktorzy sa zainteresowani od 1.10 jupiiiiiiiiiiiiiii i juz gadalam z wynajemca jak tylko podpisze z kims umowe my sie wyprowadzamy
Jupiiiiiiiiiiiiiiiiiii
I zas dzwoni tel ......
Dzisiaj bylismy na takim fajnym flomarku rynku dla dzieci wszystko tam bylo i kupilismy naszej niuni rozowe ciuszki spioszki i spiwor i czapeczke nie moglam sie oprzec a pare rzeczy z metkami
Kupujecie tez juz cos czy jeszcze sie wstrzymujecie ?
Moja niunia sie chyba rozpycha z lewej strony i mi tam na zebra czy jakis inny ogran uciska ale co trzeba zniesc ciagniecie i klucie dla niunki wszystko
Zawsze jak przyjde z kosciola jestem taka spokojna i szczesliwa i naladowana pozytywna energia
Do wieczora
Jupiiiiiiiiiiiiiiiiiii
I zas dzwoni tel ......
Dzisiaj bylismy na takim fajnym flomarku rynku dla dzieci wszystko tam bylo i kupilismy naszej niuni rozowe ciuszki spioszki i spiwor i czapeczke nie moglam sie oprzec a pare rzeczy z metkami
Kupujecie tez juz cos czy jeszcze sie wstrzymujecie ?
Moja niunia sie chyba rozpycha z lewej strony i mi tam na zebra czy jakis inny ogran uciska ale co trzeba zniesc ciagniecie i klucie dla niunki wszystko
Zawsze jak przyjde z kosciola jestem taka spokojna i szczesliwa i naladowana pozytywna energia
Do wieczora