reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Polusia Wszystkiego Najlepszego!
Natalka własnie wstała po 40 minutowej drzemce, więc wiele nie napiszę....lecę jeszcze wstawić pranie:tak:ależ skwar:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
W ogole przyszla mi wczoraj paczka z Hippa dostalam jablko,mleko,i probke herbatki.No i kupony do rosmana.
moje koleżanki też dostają od urodzenia takie prezenty i jeszcze gazetę Twój Maluszek. A ja jeszcze nic nie dostałam i pewnie do mnie nie dotrze bo tu na poczcie ciągle coś ginie.

Polusia-sto lat!
Carola-gratuluję ząbka.
Dziewczyny jeśli macie prześcieradła z gumką to błagam sprawdzajcie czy są dobrze założone!!!!!!!Dagusia kręcąc się w łóżeczku spowodowała,że prześcieradełko założyło jej się na główkę i gdybym nie zareagowała na skargi dobiegające z łóżeczka...nie chcę myśleć co by się mogło stać,szczególnie gdyby stało się to w nocy jak śpimy:no:
Przeraziłam się słysząc jej przyśpieszony oddech.

O Boże ja mam ale jeszcze nic takiego sie nie zdarzyło.Dobrze ze to sie nie stało w nocy i ze zareagowałas w pore.

moje koleżanki też dostają od urodzenia takie prezenty i jeszcze gazetę Twój Maluszek. A ja jeszcze nic nie dostałam i pewnie do mnie nie dotrze bo tu na poczcie ciągle coś ginie.

ja też nic jeszcze nie dostałam:no::no::no:

Polusia-sto lat!
Carola-gratuluję ząbka.
Dziewczyny jeśli macie prześcieradła z gumką to błagam sprawdzajcie czy są dobrze założone!!!!!!!Dagusia kręcąc się w łóżeczku spowodowała,że prześcieradełko założyło jej się na główkę i gdybym nie zareagowała na skargi dobiegające z łóżeczka...nie chcę myśleć co by się mogło stać,szczególnie gdyby stało się to w nocy jak śpimy:no:
Przeraziłam się słysząc jej przyśpieszony oddech.

:szok::szok::szok::szok:o rany, dobrze, że szybko zareagowałaś:tak::tak:u nas też jest z gumką:dry:

Hejka.Napisałam długiego posta i mi się skasował...ech...więc tak w skrócie : mój M wszystko przy małym robi,zawsze kąpiemy go razem...ostatnio siedziałam u fryzjera ponad 2h ani oni szaleli w domciu:-)więc niemam na co narzekać. U nas bioderka ok teraz idziemy we wrześniu. Jest tak gorąco że pot cieknie mi po czole...koszmar jakiś.Młody spi już ponad godzinkę i pewnie do 2 dobije.

Caroline gratuluję ząbka,super że tak znienacka i bez większego bólu (chyba)

Polusia wszystkiego naj naj

Młoda_mamuśka dobrze że trzymasz rękę na pulsie i nic się dzięki temu nie stało, my mały prześcieradło z gumką ale trzyma się mocno pod materacem że nie idzie go wyciągnąć więc jestem spokojna

kurcze my też mamy z gumką. ale właśnie próbowałam czy mała da radę wyjąć ale na szczęście dobrze trzyma pod materacem gumka.
łloda_mamuśka dobrze, że w porę zareagowałaś. ale kto by pomyślał, że dziecko wyciągnie prześcieradło? jednak dzieciaki to spryciarze i trzeba uważać na wszystko przy nich

Cześć dziewczyny :happy:

Polusia wszystkiego naj!!!

Ale gorąco :crazy: Na szczęście spacer już zaliczony z rana, ale i tak ciężko było :baffled:
Zawiesiłam młodemu taki długi ochraniacz w kolorowe misie dookoła łóżeczka i teraz mam go z głowy :-D Jest nimi zafascynowany :-D:-D

reklama
Cześć nie bardzo mam czas was poczytać bo zaraz mam klientkę potem nadrobię.
POLUSIA WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ..........................

Do góry