Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
Heronek dziękuje Tylko nie mogę zdjątka koło suwaczka wkleić nie wiem czemuMój Ł. łazi po domu sprząta, pojechał po bułki, zrobił mi kawe do wyrka i zabiera małego na spacer. Chyba mi ktoś faceta podmienił
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to powodzenia na chrzcinach żeby skarb był grzeczny. No i trzymam kciuki żeby przesyłka dotarła na czasczesc
my juz od 7 na nogach dzisiaj mamy chrzciny na 16 potem fotograf i potem na jedzonko
a ja pozno zamowilam sukienke i licze na to ze dzisiaj przyjdzie a jak nie to bede miec problem .Chodzilam tygodniami i szukalam nic nie bylo cos tam kupilam ale .........w czwartek pojechalam do znajomej na kawe i ona miala taka fajna sukienke -tunike i zamowilam szybko w czwartek poprosilam o 24 servis ale ze jestem nowa klientka to jakos nie bardzo bylo mozna :/i niby powiedzieli ze przyjdzie wiec czekamy na dzwonek do drzwi
Heronek dziękuje Tylko nie mogę zdjątka koło suwaczka wkleić nie wiem czemuMój Ł. łazi po domu sprząta, pojechał po bułki, zrobił mi kawe do wyrka i zabiera małego na spacer. Chyba mi ktoś faceta podmienił