moniSkaBe
Fanka BB :)
wiesz monika u nas też dziwnie się złozyło że po bebilonie mały dostał krostki które potem zmieniły się w plamki na ciele, miałam stracha że to mleko ale okazał się płyn do kąpieli, a karmisz łącznie w nocy co 3 godziny???? a ulewa przy tym mleku??? a wiesz kochana że powinien dostawać 5 razy dziennie po 180 tak jest napisane na puszce u nas to sie sprawdza tylko zastanawiam sie jak tobie spi w nocy bo u nas cale noce przespane jesli ci w nocy tez tak sie budzi to wtedy rozumiem dawki mniejsze ale czesciej
Yra do mleka dodaje Nutriton przeciw ulewaniu, no i nie ulewa, jest nawet lepiej niz jak podawalam Nutriton lyzeczka i do tego piers. Wlasnie podejrzewam tez proszek, ale juz bylo kilka pran w nim i nie bylo uczulenia. no chyba, ze takie uczulenie wychodzi po kilku (kilkunastu) dniach.
Spi mi kiepsko w nocy, gora co 3 godziny sie budzi. Czasami czesciej.
Mleko podaje co 3 h, podaje tez picie, ale staram sie nie bezposrednio przed karmieniem, by zoladka nie zapchac woda.
Wiem, ze powinien jesc 180 w swoim wieku, no ale co ja poradze. Wypija 110 i to po wielkich bataliach i juz nie mam sily mu wmuszac wiecej.