reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

witajcie

musze się pochwalic ze zostalam dzisiaj ciocią :) moja siostra dzisiaj o 9.03 urodzila córeczkę Anielkę wazy 3700 przyslali mi zdjęcie i jest sliczniutka :)

a moj Krzys tak wysoko nogi do gory podnosi i lapie się za lydki i czasem probuje sobie skarpetki sciągnąć pocieszny jest i wczoraj odkrylam u niego gilgotki na szyjce tak sie wtedy w glos fajnie smieje

milego dnia

ja mam dzis znowu mase roboty

Gratulacje dla siostry :-)

reklama
Dobry :happy2:
Katrinka gratuluje!
Mloda Mamusia dobrze, ze juz po zabiegu.
I mysle, ze Twoja decyzja w tej sytuacji jest wlasciwa, co za facet z Twojego M :baffled:
Ciekawe jak Heronek i Redanek, maja dzis zabieg...

A u nas luz, Niuniek o 6 (jak codzien) zaczal plakac przez sen, wiec posmarowalam i spalismy dalej :happy2: Zebulec juz prawie wyszedl :-)
A mam pytanie do mamus, ktore maja wieksze dzieciaczki, czy jak zabek juz sie przebije to pozniej juz szkraby mniej marudza? Jak to bylo u Was?
No i dochodze do wniosku, ze przyczyna luznych kupek, o ktorych pisalam kiedys moglo byc zabkowanie wlasnie.
U nas tez pogoda okropna, strasznie wieje, slonko wyjdzie, za chwile pada...
Lece ogarnac chatke, milego dzionka ;-)

Witam :happy2:
Ja tylko na chwilę, bo wybieramy się na spacer. U nas też chłodno.

Tabasia, ale macie ładne zdjęcie:tak:
Młoda mamusia, masz dzielną córeczkę. A co do męża, to nie skomentuję. Powiem tylko tyle, że mama musi mieć na niego bardzo duży wpływ, skoro jej potrzeby są na pierwszym miejscu. Dobrą podjęłaś decyzję. Powinno dać mu to do myślenia.

Miłego dnia!

Cześć dziewczyny nareszcie mam sprawny komputer i będę mogła być na bieżąco.
U nas wszystko dobrze mały to aniołek, postaram was nadrobić ale dużo tego do potem;-)

Mloda Mamuska, rozwijaja sie dzieciaczki :-) Super!
Moj od wczoraj zaczal skladac raczki razem. W nocy jak go karmilam splotl dlonie, a poniewaz byl w spiworku to przypominal mi ksiedza :-D ale sie usmialam :-D

ja caly czas nie wiem czy mojemu juz wyszly te dolne jedynki czy jeszcze nie bo mial taki czas ze duzo marudzil przez ząbki wlasnie bo jak mu smarowalam zelem dziąselka to się uspokajal po tym i na dole w miejscu jedynek dolnych ma takie pofalowane jak to jest zwykle zakonczenie tych ząbkow ale na lyzeczce nie moge nic doslyszec raz moze mi cos brzdęklo ale nie jestem pewna nie tak latwo to obczaic a od kilku dni znowu widze ze jest taki niespokojny czasem potrafi obudzic sie z placzem czyli znaczy ze go cos boli bo nigdy wczesniej z placzem sie nie budzil poza jednym razem jak sie mocno udrapnął ale teraz mam wrazenie ze mogą mu isc dolne 4, bo z gory nie widze zadnych oznak na ząbki a te miejsce gdzie są dolne 4 ma takie jakies miększe niz reszta dziąsel, ale moze mi się tylko zdaje z tego co czytalam to te ząbki wychodzą dopiero w trzeciej kolejności ale ogolnie to na nic reguly nie ma

reklama
Tabasia śliczne zdjęcie :)
Kuba już po urodzeniu przypominał mi księdza, bo też składał rączki jak do modlitwy i nadal często to robi ;)

Do góry