No niestety też się tego obawiam, bo ona była codziennieDziewczyny a zauważyłyście że Madzi84 nie ma od kilku dniu, jej Bartuś się lekko rozchorował i mówiła że boi się żeby nie przerodziło się w coś poważnego. Boję się że znaleźli się w szpitalu, bo odzywała się codziennie. Żal mi ich bardzo, taki maleńki a tyle musi przejść i Madzia razem z nim. Miejmy nadzieję że szybko wyrośnie z tego i będzie już dobrze.
reklama
moniSkaBe
Fanka BB :)
o ile dobrze pamietam to ktoras z poczatku marca ma jej nr moze Czarnuszka , Agnisiak lub
Moniska te ktore duzo sie udzielaly i byly zblizej poczatku niz konca marca!!
i nie ma jej na nk:/
ja niestety nie mam. Mialam termin na 20 marca, wiec pod koniec, ale urodzilam drugiego. Moze Czarnuszka?
SylusiaSW
Kochająca:)
Cześc dziewczynki!
Jej nie mam czasu popisać, chociaz co jakis czas zaglądam i czytam was.
U mnie w domku atak alergii....ja, mąż i starsza córa - oni biora leki a ja !
Pozdrawiam serdecznie i podczytam Was troszkę !
Jej nie mam czasu popisać, chociaz co jakis czas zaglądam i czytam was.
U mnie w domku atak alergii....ja, mąż i starsza córa - oni biora leki a ja !
Pozdrawiam serdecznie i podczytam Was troszkę !
Yo Dziewczęta! Franko, M i ja siedzimy na tygodniowym urlopie u rodzicow i normalnie mam plaze:-) nic tylko go karmie, a wszystko inne robia M i dziadkowie, normalnie moge w koncu odespac ostatnie tygodnie:-) Na dodatek Franko jest juz bardziej oswojony z zyciem i w koncu zaczal spac w dzien. Okazalo sie, ze ja wyrodna matka bylam i nie potrafilam rozpoznac zmeczenia u mojego dziecka, dlatego marudzil mi przez ostatni tydzien, a ja zamiast go ululac do snu to mu wymyslalam kolejne zabawy teraz jest juz lepiej, na dodatek zaczyna coraz rzadziej jesc- przerwa w ciagu dnia jest juz minimum 3 godziny miedzy kazdym posilkiem, a w nocy idzie spac o 21 i wstaje na karmienie o 00.30 i 3.30 a pozniej to juz kolo 7 rano:-)
moniSkaBe
Mysza to fajnie masz :-)
Super, ze Franio je juz coraz rzadziej i wiecej spi :-)
Mysza to fajnie masz :-)
Monika a jak tam Twój żarłacz? bo pisałaś, że Pawełek też co 1,5 godziny jesc woła?
Tabasia
Podwojna marcowka :)
Szczesciara, moj czasem spi, ale coraz rzadziej. Ja jak jade z nim daleko, baze przenosze na przednie siedzenie i wylaczam poduszke.no to dobrze, bo do tej pory tylko raz jechalam sama z malym ale to na bardzo malą odleglosc nawet nie 5 minut sie jechalo wiec posadzilam go z tylu, w dluzsza droge zawsze ktos ze mna jechal, ale jak bede jechac np do mojej siostry to czeka mnie gdze prawie godzina drogi wiec wolalabym widziec co on robi, choc zwykle jak silnik sie załącza to maly zasypia ale lepiej go widziec
Teraz sie zastanawiam jak ja do Polski polece, wozek, podreczny, walizka i Alex Mam nadzieje, ze nie zrobi mi cyrku w samolocie... No jeszcze miesiac, a ja juz sie stresuje...
Mozesz tez kupic takie lusterko, ktore skierowujesz na malego, a sama widzisz w swoim srodkowym...no to dobrze, bo do tej pory tylko raz jechalam sama z malym ale to na bardzo malą odleglosc nawet nie 5 minut sie jechalo wiec posadzilam go z tylu, w dluzsza droge zawsze ktos ze mna jechal, ale jak bede jechac np do mojej siostry to czeka mnie gdze prawie godzina drogi wiec wolalabym widziec co on robi, choc zwykle jak silnik sie załącza to maly zasypia ale lepiej go widziec
Tabasia ja tez lece do Polski, w polowie lipca. Tez juz sie stresuje, lece sama z synkiem, wiec nie wiem jak sobie poradze, wybralam lot bardzo ranny, wiec mam nadzieje Redan bedzie spal...A mam pytanie, zabierasz ze soba wozek lub fotelik samochodowy?Bo ja nie wiem, czasami tak traktuja nasz bagaz, ze glowa mala, az sie boje, ze mi zniszcza fotelik...
A maly dal mi dzis popalic znowu...Spi bardzo niespokojnie, maruda okropna!Jeszcze 3 dni temu myslalam, ze rozgryzlam malucha, a tu klops....ech
moniSkaBe
Monika a jak tam Twój żarłacz? bo pisałaś, że Pawełek też co 1,5 godziny jesc woła?
no niestety.. z zegarkiem w reku 1,5 h
a jak nie spi to nawet i godzina.
Poki co dzisiaj mamy lekka diete, gdyz strasznie mi przez 2 dni ulewal. No i przepajam malca herbatka. Poki co sie udaje i nie ulewa.
reklama
U nas tez dieta od wczoraj, ulewania nie ma, ale za to Redan marudny okropnie...no niestety.. z zegarkiem w reku 1,5 h
a jak nie spi to nawet i godzina.
Poki co dzisiaj mamy lekka diete, gdyz strasznie mi przez 2 dni ulewal. No i przepajam malca herbatka. Poki co sie udaje i nie ulewa.