blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Mnie się wydaje, że wysokość zasiłku zależy od liczby dni w danym miesiącu. Nie jestem pewna, ale tak kombinuję. A dostaję kasę zawsze na początku miesiąca, ale mi płaci pracodawca.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Codziennie? W kapsułkach, czy w kropelkach?
Moja odstawieniu witaminy K w kapsułkach przestała marudzić i stała sie idealnym dzieckiem, a witamina D w kapsułkach, to na takie maleństwa ponoć może byc zbyt duża dawka, bo one 1 kropelkę dziennie powinny tej witaminki dostać, więc jak masz kapsułki, to podawaj co 2-3 dni, a małemu znikną problemy z zaparciami
Nie odciągamy bo przy dziecku nie właczamy tvmam pytanie- czy tez musicie odciagać uwagę maleństw od tv, bo mój jak zauważy, że telewizor gra - patrzy jak zahipnotyzowany, aż go obracać muszę
Mój nie zwraca uwagi na TV, a nawet stwierdzam, że dobrze mu się śpi przy włączonymmam pytanie- czy tez musicie odciagać uwagę maleństw od tv, bo mój jak zauważy, że telewizor gra - patrzy jak zahipnotyzowany, aż go obracać muszę
Kasaii jest takie mądre powiedzenie : dzieci dzielą się na czyste i szczęśliweapropo luzowania bo moj syn dzis uwalil sobie kurtke za dwie stowy farba olejna bo MUSIAL "pomagac" dziadkowi malowac, chodzil ufajdany caly dzien bo MUSIAL pomagac robotnikom kopac dzialke bo robimy nawadnianie i przez caly dzien oprocz sniadania zjadl dwa batony .... ale dziecko szczesliwe wiec coz ,