Mirosia możesz podesłać jakiegoś linka do tego nosidełka lub powiedzieć coś więcej a sama znajde??
to jest to nosidełko https://ssl.allegro.pl/item992815505_babybjorn_nosidelko_original_granatowe_baby_bjorn.html
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mirosia możesz podesłać jakiegoś linka do tego nosidełka lub powiedzieć coś więcej a sama znajde??
k_aralajna może spróbuj faktycznie premium care pampersy, ja chwalę sobie też Dada ale troche są przymałe jak na 2 a tak to ok i babydream także dobre i muszę kiedyś z lidla wypróbować
Witajcie,
no to ja też mam takiego głodomora. Czasem uda się, że jeden cycek wyciągnie, ale wtedy krócej spi. Własnie teraz tak odjechał, to może uda się Klan obejrzeć, bo pewnie zaraz się obudzi. Zwykle dwa cycki i czasem butelke dawałam, ale już mało pił wtedy. Dzisiaj go ubrałam na spacer jak spał i się rozdarł i rozbieranie, karmienie, pielucha, rzygi, pielucha, karmienie i wyszłam prawie po dwóch godzinach od czasu "planowanego" - już wiem, że nie da się nic zaplanowac przy takim maluchu i głodomorze.
W nocy się budzi co 3-4 godziny, ale akcja karmienie i pielucha oraz ponowne zaśnięcie zajmuje nam ponad godzine, zwykle 1.5 godziny. Czy u Was to też tyle trwa? Mnie też cycki bolą, bo skubaniec dziabie mnie i ciągnie. Ale i tak jest już lepiej niż było i widzę sama, że jakoś lepiej sobie radzę.
A co do późnych śniadan, to ja o 14 zjadłam jogurcik, a dopiero godzinę temu resztę co miałam do zjedzenia, zołądek czułam już że mam przyklejony do pleców.