reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Niemeczka - trzymaj sie :-)
Postawa pielegniarki masakryczna :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Gdybys mogla chodzic to w szpitalu bys nie lezala... To naprawde nadaje sie na jakas skarge :no:

Detektora tetna kupowac nie zamierzam. Jak chodzilam do skzoly rodzenia to polozna przed kazdymi zajeciami badala tetno Maluszkow. Teraz juz chodzic nie bede, n oale jakos wytrzymywac bede od wizyty do wizyty... No a jak jzu zacznie sie regulanie ruszac to w ogole bede spokojna :-)

a co dzisiaj u Lady Karen???? Nie odzywala sie cos...:sorry2:

reklama
A ja piszę do was prosto ze szpitala, dziewczynki. :-(
O 3 rano pojechałam bo miałam dziwne plamienie w nocy. Zostawili mnie i CIĄGLE CZEKAM NA MOJEGO LEKARZA PROWADZĄCEGO! :angry: Jak do 12 mnie nie odwiedzi to poproszę o jakiegoś innego bo czekam od rana. Naszczęście moja matka nie spanikowała i przyjechała wcześniej do pracy :tak: Pracuje w szpitalu jako pielęgniarka, bogu dzięki :-D
I muszę kończyć bo piszę z tego szpitalnego rzęcha i pielęgniarka na mnie krzywo patrzy że tak długo (normalnie całe 20 minut! bo musiałam czekać aż ten szanowny grat się włączy i załaduje mi BB)
Cierpliwie czekam na mężulka co mi laptopa przywiezie. Bo chyba tutaj na dłużej zawitam niestety. ;/

Jednka zostaję w szpitalu. Wykryto u mnie krwiaczka ma 27 x 21 mm :szok:
Muszę być tu do 3 tygodni, niestety. :-( A to plamienie wzieło się z tego że powinnam mieć juz niedługo @. Mam już laptopa, tylko mąż pojechał mi spokować rzeczy z teściową.
Na sali leżę z fajną dziewczyną jest w 5 miesiącu ciąży. Będzie miała... trojaczki. A brzuchol ma taki fajny... Normalnie widac u niej jak te bobasy się poruszają! Takie wypukłe miejsca się robią. :-D Bardzo miła. Taka "towarzyszka niedoli" ;-)
Przeglądam sobie Allegro i oglądam wózki... Tylko ceny troszkę z nóg zwalają. :sorry2:
Kochana trzymaj się tam dzielnie i odzywaj się do nas:tak:
Dobrze, że masz dobre towarzystwo to jakos milej spędzisz ten czas:tak:

Tabasia u mnie oki:tak: Jak myję zęby to trochę mnie mdli

Uciekam pograc z M w super farmera kupilismy ostatnio i nie możemy się oderwac od tej gry;-):-)

Pozdrawiam Kochane i przesyłam
dla wszystkich kobitek:tak:

widze agniesiak ze wyczailas i szalejesz z emotkami :-) hehe ;-)

no a ja zaraz spadam do mezusia do pracy i chyba skusze sie na frytki w mcdonaldzie:-p specjalnie ochoty nie mam ale jak bede miala w rekach to pewnie migiem wciagne ;-) kurcze chyba przydaloby sie juz cos przytyc bo ja jeszcze ani grama nie przytylam tylko dalej 1 kg na minusie od okresu pzed dzidziorkiem... nie to ze sie upominam o wieksza wage ale nie chce zeby dzidziusiowi czegos zabraklo;-)

Hmmm, od jakiś 6 tygodni, nic innego nie robię tylko leżę i leżę i leżę....ale czytałam w ncie o śluzie , że towarzyszy on w ciąży...więc troche się uspokoiłam ale i tak zadzwonię jutro do ginka...
właśnie wtranżoliłam pyszne lody-wanilia z madagaskaru-polecam!!!!

Hej kochane! :*

Na początku przesyłam uściski gorące :*:*:*

Kochane, wracajcie szybko do zdrowia :)

Ajj, ja dziś jakaś dziwna jestem.. Spać mi się ciągle chce.. I jeść ;D

Mały się wierci cały czas i mnie łaskocze hehe :) Jak położe rękę na brzuchu to jeszcze nie czuje ruchów, ale maluszek często się 'rzuca' i czuć w środku :] Kurcze, super uczucie :)
Jutro idę po południu do gina :) na usg genetyczne. Oby było wszystko ok..

Za oknem ptaszek chrupie słonecznik :) Świetnie to wygląda :)

Byłam wczoraj na koncercie Iry i Oddziału Zamkniętego :) Ten mój maluszek to już w takim wieku po koncertach chadza ;)

Witam :)
ja tez dzisiaj caly dzien przespany wlasnie co sie obudzilam a spac mi sie chce dalej :)
Agniesiak85 jak sie robi te smileys ? ja niby to zainstalowalam ale nie moge tego nigdzie znalesc:(a po angielsku nie umiem :(

brzusio mnie pobolewa jak dlugo siedze lub chodze i kregloslop zaczyna tez ,jak w nocy leze i jest spokojnie tez tam w brzuszku sie cos dzieje :)

A ja dzisiaj wymiotowałam... ale tak obficie, że aż się źdzwiłam całe śniadanie i obiad z siebie "wywaliłam" :baffled:
Bobasek dzisiaj znowu się poruszył, jak szłam do WC i przechodziłam obok porodówki :-D Hahaha, chyba chce już na świat przyjść :-D I sobie pomyślałam "Bron cię Panie Boże jak mi się w 20 tygodniu urodzisz, masz przyjsć na świat o terminie" i zaśmiałam się sama do siebie... ;-)

Hejka, wrócilam z wakacji;-)
Nawet nie próbuję nadrobić zaległości w czytaniu, ale mam nadzieję, że u Was wszystko dobrze!!

Witam nowe marcóweczki!!

U nas wakacje się udały, było cudownie!! Ale wczorajsza droga do domu koszmarna....20 godzin wracaliśmy....ciągle korki! Aż mnie brzuchol zaczał bolec.

Z wakacji przywiozłam 1kg więcej i porządnie wystający brzuszek:-D

Jestem w szoku, ze już czujecie ruchy maleństwa.....ja w pierwszej ciązy poczulam w 20 tygodniu....w ksiązkach piszą ze ruchy dziecka wyczuwalne są dopiero kolo 18 tygodnia...w drugiej ciązy już kolo 16 tyg...ale w 12-13??

reklama
cześć kobity:-)

fajnie, że czujecie już maluszki, ja nie wiem czy mój fasol się przez tłuszczyk przebije, żebym poczuła:-D

wczoraj bawiliśmy się na weselu mojej przyjaciółki- pyszne jedzonko było
w nagrodę dzisiaj cały dzień mnie muli:-p

no i u mnie koniec laby, jutro rada pedagogiczna i wracam do pracy, a w srode usg genetyczne - ide z moim M, niech zobaczy dzidziola - mam tylko nadzieje, że wszystko ok

pozdrawiam was mocno

Do góry