madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
Ja na początku dawała tez NAN,ale w szpitalu w Gdansku dostawał Bebilon nenatal,specjalne mleko dla wczesniaczków i bardzo dobrze zjada,ale i tak ma kolki.Jak narazie nie moge zmienic mleczka.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I ja w dwupaku fuck!I to nie jest żart niestety, Agus wiec nie jestes sama przeterminowana i ja tez sie nie przepisuje do kwietniowek no chyba, ze mnie zbanujecie
Hej mycha a powiem Ci ze super. Zadowolona jestem bardzo i wcale nie zaluje zakupu. Duze koła wiec wjade na kraweznik i po dziurach tez da sie jechac , wygodny , lekko sie prowadzi. Moie Ci serio super i nie byl drogi. Musialam dokupic gondolke do tylu i razem ze wszystkim z przesylkami wyszlo mi 800 zl.dziewczyny a jakim mlekiem karmicie maleństwa,my dajemy NAN ale słyszałam ze jest tłuste i dlatego moze byc problem z brzuszkiem. U nas jakoś leci brak czasu na cokolwiek Wczoraj byliśmy na wizycie mała zaczyna przybierać na wadzę 3600 waży, także jestem zadowolona, po za tym zaliczyliśmy pierwszy spacer i jestem zmuszona kupić podwójny wózek ponieważ sama z dwójką dzieci nigdzie się nie wybiorę, Dawidek daleko nie pójdzie na własnych nóżkach. Czarnuszka jak się spisuje wasz wózek?