reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Czesc kobiety, zagladam dopiero teraz, bo po wczorajszej ulewie wysiadla kablowa i internet, i dopiero niedawno wlaczyli.

Madzia jestes naprawde silna i dajesz wiele z nas sile w naszych jak ze duzo mniejszych zmaganiach. Z Bartusiem napewno wszystko bedzie juz dobrze, a te dziurki jesli nie sa jakies olbrzymie to napewno sie zarosna, moj synek mial jedna malutka i po roku juz nie bylo po niej sladu. Wiara czyni cuda.

Czarnuszka a przygrzej Ty mu raz patelnia, moze sie opamieta.... za wczesnie go pochwalilas za to ze sie nie przesadzil na pepkowym. Wspolczuje Ci i mam nadzieje ze Twoj maz wkoncu przejzy na oczy.

Burza pewnie spac nie mozesz z emocji?! Trzymam kciuki i zobaczysz wszystko bedzie dobrze :) Juz jutro bedziesz tulila swoje dzieciatko w ramionach.

yra245 ogromniaste gratulacje, dzidzius Jasiu przesliczny.

Ccaroline a Ty ciagle tutaj... juz myslalam ze Ciebe nie bedzie...no nic., moze jutro :)

reklama
no to wiolonczela jest pewniakiem na jutro :-)

ciekawe kto jeszcze dolaczy - 15.03 to ladna data - jak kazda zreszta :-D

mloda mamuska i wiolonczela zycze wam obu zdrowych dzieciaczkow, i trzymam kciuki za szybki poworot do siebie po cc.

Witam się wieczorkiem.

Jakie tu pustki:confused::confused:

Mamuśki zajęte szkrabami:happy2:

Mnie dziś teść też wkurzył, bo stwierdził ,że robie mamisynka z Igorka:wściekła/y::wściekła/y:
Czy to źle że chcę by był z nami gdy wrócę z małym ze szpitala?? Chce żeby uczestniczył we wszystkim, w kąpieli, w przebieraniu, w karmieniu....

Kto jak kto ale on jest ostanią osobą która może udzielać mi rad jak wychowywać rodzeństwo :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Sam się przyznał ,że jak się urodził mój Ł to oni (teściowie) odstawili na bok starszego syna i rezultat jest taki, że sąsiad z piętra niżej jest bliższy mojemu mężowi niż jego własny brat :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: bleeeh:baffled:

No to się wygadałam:laugh2::laugh2:

Rozumiem Cie w pełni ... myślę, że teściowie muszą raczyć nas swoimi mądrościami ... czym oczywiście doprowadzają nas do furii :-D Mój teść na przykład instruował mnie jak powinniśmy się zajmować dzidziusiem heheh grzecznie słuchałam i na koniec zapytałam "czy naprawdę Tata nie wierzy, że sobie poradzimy z pielęgnacją dziecka?" :-D:-D:-D

Cześc kobitki.Jestem narazie w domku,ale jutro jade spowrotem do szpitala do Gdanska,po tygodniowym lezeniu z bartusiem w szpitalu Skarbek w piątek miał operacje serduszka zakładali mu Banding tetnicy płucnej to jest taka opaska,zakładali ją zeby mniej krwi leciało do płuc,jest w dobrym stanie,chcą juz mu ta sonde wyjac jak narazie ładnie z butli pije.Ale wczoraj odkryli skrecenie lewego jąderka i musielismy jechac do szpitala by podpisac zgode na znieczulenie i podanie krwi,takze dwie operacje w ciagu dwóch dni i dopiero jutro jade i bedziemy siedziec tam jak dobrze 7 dni.Jestem wykonczona non stopa becze niewiem jak to bedzie dalej.Oby te dziurki sie zarosły bo jak nie to po roku nastepna operacja i beda zalepiac je innymi sposobami.Taki maluski bezbronny,a juz tyle przeszedł.Jak na niego patrze mam łzy w oczach i pytam boga dlaczego Nasz Skarbek:-(Ale teraz musi byc tylko lepiej,oby nic juz nie wykryli.Jutro ma miesiąc,bo jest 15tego i tylko 20godz w domku był.Co za zycie!!!!!!Teraz przez tydz mnie nie bedzie,ale bede pisała co u nas.Pozdrawiam i przesyłam buziaki!

Trzymam kciuki za zdrówko Bartusia !

Kochane u mnie na razie cisza :) Nic się nie dzieję, jutro rano jedziemy na wizytę, ale coś czuję, że odeśle mnie do domu z ponownym wyczekiwaniem, ciekawa jestem ile dni będę musiała poczekać w razie co, aby mi zaczęli wywoływanie, mam nadzieję, że obejdzie się bez kroplówki, ale co zrobić jak córcia uparta.

Uciekam zaraz spać jakaś zmęczona jestem, także miłej nocki :) nie koniecznie spokojnej :-p

Madziu biedny Twój Bartuś, ale trzeba być dobrej myśli, dużo zdrówka synkowi!!!!

Ccaroline - cieszy mnie, że dobrze się czujesz aczkolwiek życzę Ci nocy z niespodzianką :-)

jutro do szpitala i na 99% cc no i zobacze moja kruszynke ale sie boje i jakos niegotowa jestem

hheheh - i tutaj przyznaję Ci racje ... z jednej strony chcę już wykluć Toniego a z drugiej cały czas prześladuje mnie myśl, że to jeszcze nie czas heheh chyba nie będę gotowa do końca :-D W sumie to tak samo jak z samą ciązą - chciałam jej bardzo ale kropeczka nad i należała do mojego Miłego heheh Zapewne lubie jak ktoś stawia mnie przed faktem :-D

naughty&happy wrrrr obiecuje sobie, że od dzisiaj gadam z nimi tylko o dupie Maryni. Żadnych poważnych tematów nie poruszam i niech mi język uschnie jeśli będzie inaczej :wściekła/y::wściekła/y:

mloda mamuska i wiolonczela trzymam kciuki.
Ja za 10 dni pod nóż :szok::szok::szok:
Nie wiem kiedy to minęło. Dopiero na suwaczku było 30 dni:szok::szok:

Tymczasem obudziłam się i spać nie mogę:baffled::baffled: Więc włączyłam laptopa w nadzieji ,że mnie troszkę uśpi:confused::confused:

Zobaczymy
Dobranoc :-)

reklama
Do góry