reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

z wynikami to sie nie znam :baffled: a co do tych crostek to kurcze nie mam pojecia... ale jezeli objawy ci sienie zgadzaja do opryszczki to moze to cos innego moze sie zadrapalas gdzies albo przez bielizne, obtarlas sobie... hmmm . a w ogole boli cie to czy tam swedzi?? czy nic?? chyba tez bym poszla dogina z tym choc znajac mnie tak bym sie do niego zbierala jak teraz :zawstydzona/y: az mi glupio... kurde nie boli mnie juz wczoraj wypilam aktivie duza dzisiaj rano tez i jakos odpukac troszke pobolalo ale delikatnie rano i naraie u mnie spokoj ale sie zastanawiam czy to nie cisza rzed burza i czy czasem dzidzia cala i zdrowa. choelra jeszcze wtedy co zemdlalam to juz calkiem sie martwie. a nie moge sie dodzwonic do mojego giniatry...:wściekła/y:

reklama
No wlasnie o to chodzi ze ja nic nie czuje.
W ogole mi te krostki nie przeszkadzaja. Tylko jedna mi sie zaognila i ropa podeszla.. zastanawiam sie czy moglam obetrzec ja spodniami czy cos..
po 13 dzisiaj bede dzwonic do przychodni i bede rozmawiala z polozna.. takze zobaczymy.

ja musze isc do lekarza szybko, bo opryszczka nieleczona moze byc niebezpieczna dla plodu. o ile w ogole to jest opryszczka. Karol mowi, ze moze siadlam dupskiem na zimne i teraz mam .

Miss ja na Twoim miejscu z tymi bolami brzucha to poszlabym juz do lakarza.. chyba juz za dlugo to trwa..

No wlasnie o to chodzi ze ja nic nie czuje.
W ogole mi te krostki nie przeszkadzaja. Tylko jedna mi sie zaognila i ropa podeszla.. zastanawiam sie czy moglam obetrzec ja spodniami czy cos..
po 13 dzisiaj bede dzwonic do przychodni i bede rozmawiala z polozna.. takze zobaczymy.
Może to od golenia? Albo zapalenie mieszka włosowego?

no wlasnie mi czasem tez wyskoczy cos takiego jak sie ogole a pozniej koronka od majtek podraznie sobie. a jak wyglada jak pryszcz to wycisne czasem pasta do zebow posmaruje i schodzi. szczegolnie latem tak mam. ale masz racje lepiej sprawdzic. ja sie juz lepiej czuje ale dzwonie i sie umowie zeby zobaczyc czy wszystko ok z niunia mala moja... chyba to byly jelita i aktivia zadzialala zbawiennie :tak:

Blueberry jakby to bylo zapalenia mieszka to raczej przypominaloby to zwyklego pryszcza.
a nie podchodzaca woda i ropa krostke. taka jakby wypelniona plynem.
nie wiem, zobaczymy co powie mi polozna...

kurde a ja nareszcie sie dodzwonilam... ale mi nic nie powiedzial takiego co to moze byc tylko powiedzial ze jak nie bedzie bolalo mocno i czesto to zebym jutro podeszla do niego po poludniu a jesli bedzie bolalo to mam przyjsc na izbe przyjec do szpitala... kurde szkoda ze go dzisiaj w gabinecie nie bedzie :-:)baffled: no ale dzisiaj juz tak nie boli i mysle ze do jutra wytrzymam chyba ze zwariuje czy z dzidziem wszystko w porzadku jest... a jak zacznie bolec wieczorem to pojde na izbe przyjec i juz.

witajcie

dawno mnie nie było i obiecuje że nadrobię zaległości

póki co u nas różnie :rofl2::baffled::rofl2:

ale dajemy radę

wczoraj miałam test PAPPA i usg wyniki za 2 tygodnie ale na usg ok

dzidzia ma już 5,88cm i wszytko na miejscu:tak::tak::tak:

pozdrawiam

hehe no nareszcie przemoglam strach ze pomysli o mnie histeryczka...a na moj opis bolu to poprostu chyba sie wystraszyl i przy okazji mnie:baffled: mysle ze jutro pojde do niego rano zanim ktokolwiek do niego przyjdzie moze nie bedzie bolalo... bo jak ide na ta izbe przyjec do tych debili to mnie szlak trafia i mdli na sama mysl. pozagryzalabym ich tam wszystkich:wściekła/y: a moj tam pracuje. 2 razy bylam na izbie przyjec i dwa razy mi zalezli za skore... ja nie wiem jak tam bede rodzic:no::no::no: poprostu sobie nie wyobrazam...

mamnadzieje ze z moim dzidziem wszystko tylko dobrze bo sobie bym nei wybaczyla jakbym juz drugie znow stracila tym razem przez wlasna glupote :-(

reklama
Do góry