reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Candy wczoraj rozmawialam o tym jedzeniu z doktorka i powiedziala ze jesli po 5 minutach zasypia i po odlozeniu do lozeczka dalej spokojnie spi to wystarcza widocznie 5 minut zeby sie najesc.

Co do placzu w kapieli to tez to mam.Wogole to starsze dzieci uwielbialy kapiel a Maks ledwo poczuje wode to drze sie jakby go ktos rozdzieral,mam nadzieje ze niedlugo polubi bo tez schizy przechodze.

reklama
dronka mi sie kiedys zalala klawiatura ale w stacjonarnym i wymoczylam ja w czystej wodzie z 3 godziny i potem dwa dni sluszylam lekko rozkrecona i dziala, ale jesli to laptop to nie wiem czy zadziala, bo zalejesz wszystkie obiegi i uklady, a herbata pewnie byla slodka, bo to cukier powoduje zwarcia, bo przewodzi prad. Pomyslowa jestes i cierpliwa.

Ja sie wlasnie umowilam do fryzjera na ostatnie sciecie, i poprosze ja o raczej krotkie, bo pewnie znowu szybko tam nie zajrze.

moniska bo Ty miękka jesteś :p:-p:-D:-D:-D
kurde.. chyba tak :-(
Wlasnie czytalam wiadomosc od Patinka na prodowkowym i moze mi ktos przypomniec czy ona poszla rodzic, bo sie zaczelo czy lekarze jej kazali, bo niedosc ze dzis jestem slepa to i jeszcze z pamiecia u mnie slabo.
miala skurcze. tego samego dnia pojechala do szpitala co ja..

Candy wczoraj rozmawialam o tym jedzeniu z doktorka i powiedziala ze jesli po 5 minutach zasypia i po odlozeniu do lozeczka dalej spokojnie spi to wystarcza widocznie 5 minut zeby sie najesc.

Co do placzu w kapieli to tez to mam.Wogole to starsze dzieci uwielbialy kapiel a Maks ledwo poczuje wode to drze sie jakby go ktos rozdzieral,mam nadzieje ze niedlugo polubi bo tez schizy przechodze.

a czasem jest tak że niby poje potem płacze a piersi nie chce już :/// i bądź tu mądry

a dzieciaczki wam też czasami zezują?

kurcze ja u fryzjera ostatnio to chyba z 8 lat temu ...:-D
obcinam sie sama ...tylko wtedy 2 lusterka potrzebuję :-D:-D:-D...no ale od 3 lat zapuszczam włoski i szkoda mi ich teraz scinać, zwłaszcza ze zauważyłam, iż te witaminki w ciąży poprawiły ich stan... już nie wypadają garściami a i do tego nie łamią się :tak:

reklama
jest jeszcze możliwość zainstalowania klawiatury na monitorze taka wirtualna i wystarczy klikanie wtedy na daną literkę

Do góry