reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
MoniSkaBe - na sama mysl o Pawelku tak ci sie zaczelo robic???? :-) slyszlam ze tak bywa czasem...

Kurcze - fajnie z tym mlekiem macie - jak sobei przypomne to odciaganie po pol godizny czego efektem bylo ledwo 15ml to mnie szlag trafia :-D

Witam sie i ja :-)

Dzis peirwszy z obstawianych temrinow, ale chyba obstawiacze nic nie wygraja :-D ZERO objawow (jak zwykle)

ccaroline - 100 lat - moze sie doczekasz milego prezentu dzis :-) Trzymam kciuki :-)

No i za Tabasie tryzmamy tez :-)

A generlanei to taki dzis mily dzien ze za wszystkich tryzmam kciuki - za te co maja dzis rodzic (mcgosia - glownie Ty...) i za te ktore maja jeszcze troche czasu - zycze milego dnia i zadnych przykrych dolegliwosci :-)

Witam sie i ja :-)

Dzis peirwszy z obstawianych temrinow, ale chyba obstawiacze nic nie wygraja :-D ZERO objawow (jak zwykle)

ccaroline - 100 lat - moze sie doczekasz milego prezentu dzis :-) Trzymam kciuki :-)

No i za Tabasie tryzmamy tez :-)

A generlanei to taki dzis mily dzien ze za wszystkich tryzmam kciuki - za te co maja dzis rodzic (mcgosia - glownie Ty...) i za te ktore maja jeszcze troche czasu - zycze milego dnia i zadnych przykrych dolegliwosci :-)

no niby mam na dzis termin ale raczej nic z tego nie będzie :-D
mimo wszystko dziękuję :-):-):-)

HEJ
Też nie mogłąm spać, skurcze jak na @, ale to standard i biegunka, co zjem to ląduje w kibelku
caroline najlepszego, zwłaszcza szybkiego zobaczenia dzidzi
Kurcze mnie też denerwują te telefony i smsy, albo pytania jak się czujesz , a jak mam się czuć?. Dziś data fajna, można by urodzić:)

U mnie gin mowil, zeby po 37 tc skonczonym nie brac juz nospy i nie hamowac skurczy.
Wy tez tak macie ze brzuch non stop twardy? Nie moge w nocy spac przez niego, bo co sie nie chce ruszyc to boli jak cholera i jak skala sie robi.. Wczoraj w dzien tez mialam nadzieje ze to skurcze, a to tylko takie bolesne twardnienia z bolem jak na @, ale wcale nie regularne i przechodzilo po kapieli. I przy tych twardnieniach czuje parcie na kibelek od razu (i wczoraj bylam chyba z 10 razy), dziwne te skurcze sa :)

wyczekiwanie w ostatnich tygodniach jest duzo gorsze niz cala ciaza.

reklama
Mysz 1978 To ile się leży po cc zależy od szpitala. Tam gdzie mnie będą ciąć wstaje się po 6-8 godz. dziecko , jeśli wszystko jest ok. jest cały czas przy mamie. Może się nim zająć tatuś. Myślę że mój będzie tak zestresowany że nie odważy się np. przewinąć:-). No ale pielęgniarki pewnie pomogą. A i od razu są próby przystawiania do piersi, choć pewnie to trudno tak leżąc na płasko. Mnie bardzo stresuje ta pierwsza doba ale przecież nie jestem pierwsza w takiej sytuacji:-)

jakoś się przebudziłam na siusiu i kompa dorwałam hehe

był sex... ile się z J namęczyliśmy i śmialiśmy w trakcie to sie w głowie nie mieści - a wszystko przez to że oboje brzuchy mamy hahaha,,,nawet "motyle miłości" były (takie smieszne pierdzenie psitką:-D)... no ale nic - "komin" przeczyszczony a efekty kiepskie...tylko mdłości i ból brzucha :sorry2::sorry2::sorry2:

może w ciagu dnia sie cos rozkręci... póki co was nie zostawiam hehe :-D

ide spać dalej ;-)

Mdłości i ból brzucha to chyba w tych okolicznościach dobre znaki:-)

hej dziewczyny :-)
witam sie i pragne pochwalic, ze duzoo spalam dzisiaj. Pawełek chyba zaczyna sobie regulowac sen. Jestem wypoczeta :-)

jutro jedziemy na badanie sluchu. Troszke sie denerwuje.

Trzymam kciuki, będzie ok.

Tabasia - może już masz swoje maleństwo przy sobie:-) Ciepło pozdrawiam i trzymam kciuki za szybki powrót do domku:-)

Ccaroline wszystkiego najlepszego z okazji urodzin. :-) Szybkiego porodu, tylko pięknych chwil w życiu:-):-):-)

Do góry