Daj znać, jakby codziewczyny a tu ja z nienacka dostałam skurczy...i zaczynaja byc coraz mocniejsze, znowu czuje bol najwiekszy w krzyzu niestety nie wiem czy to juz....chodze na razie, klade sie ale zaczyna bolec tak ze podczas skurczu az musze szybciej oddychac.....a ani czop mi wczesniej nie odszedl, ani nic wielkiego sie nie dzialo....zobaczymy..z jednej strony chcialabym juz..ale z drugiej boje sie i ciagle mam nadzieje ze to falszywy alarm w kazdym razie jeszcze nie jade do szpitala, jakby co jest 3 minuty drogi ode mnie to zdąze
Ja na szczęście też mam bliziutko do szpitala, ale boję się, że jak coś poczuję, to będę panikować i zaraz tam wyląduję;-)
Witamy z powrotem:-)Cześć Witam wszystkie brzuszki i juz mamuśki.. jestem nie na bieząco.. ale postaram sie was nadrobic
dzisiaj wrocilam z moim skarbeczkiem do domku troch mnie wymeczyli... opisze wiecej jak bede miec czasu wiecej puki co uciekam bo mam zjazd rodzinny w domku BUzka!
Czytam Was i ta ma skurcze, tamta ma skurcze, a ja nic.
Coś czuję w kościach, że ja przenoszę. No, chyba że od jutra się coś zacznie, bo kończę 37 tydzień