reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Prosze o modlitwe dla mojego Bartusia.Zawiezli dzis go do szpitala do Gdanska ma zapalenie płuc i jest podłączony do respiratora,bo sam nie potrafi oddychac:-(Wszystko w rekach Boga i lekarzy.Jestem załamana i rozpaczona.

reklama
Koza normalnie mamusia pełną gębom z ciebie :)
Mi zostało jakies 7 kg do zrzutu a brzucholek lekko zwisły ale jescze pare dni i lekko poćwiczę!

Mi się marzy mój kochany nabiał - jogurty i biały syrek

Kurczę która wie ile rozpuszczają się szwy rozpuszczalne??
ja jem jogurty- ale tylko jeden dziennie. A mnie chyba szwy juz szlag trafił bo nie czuje jak macam :-D bo na oczy to ich nie widziałam- trzymama sie tego ze przez dwa miesiace nie wolno tam zagladać.

madzia trzymam kciuki i wierze, że bedzie dobrze. Trzymaj sie dziewczyno !

Dronka ja miałam lasek 12 lutego- mam degenerację obwodu siatkówki. Proces leczenia trwa ok. 10-14 dni. i po tym czasie byłam na kontroli jak wyszło. Nie wiem jak to w Twoim przypadku- jakie znaczenie ma taka plamka przy porodzie.:szok: Czy może się coś stać? Bo w przypadku mojej siatkówki istnieje ryzyko odwarstwienia:-(

Koza Twoja opowieść jest naprawdę dobra:-)

Ciekawe jak dziewczyny na porodówce, oby Iza już się rozpakowała bo już tyle przeszła:szok:

Prosze o modlitwe dla mojego Bartusia.Zawiezli dzis go do szpitala do Gdanska ma zapalenie płuc i jest podłączony do respiratora,bo sam nie potrafi oddychac:-(Wszystko w rekach Boga i lekarzy.Jestem załamana i rozpaczona.

Madzia wspoczluje straznie, mam nadzieje ze Bartus szybko wyzdrowieje i bedziesz mogla go tulic w ramionach. To okropne ze takie maluszki musza tak cierpiec.

Madzia trzymam kciuki, głowa do góry - dużo sił wam życzę!

jeden jogurt dziennie?...ja pierdiuuuuu jak ja to przeżyję...jestem uzależniona od produktów mlecznych...właśnie zjadłam troche twarogu mielonego z lekkim dżemem mniaaaaaaaaaaaaaam a jak zaje*iście zamula - uwielbiam to:-D:-D:-D

Dziekuje wszystkim teraz to jest mi potrzebne.Niewiem jak to bedzie,oby sie poprawiło.Był juz chrzczony w szpitalu,mam nadzieje ze to pomoże.Jestem na ostatkach sił.Beczec mi sie chce,łzy same lecą,szkoda mi mojego skarbka:-:)-:)-:)-(

reklama
madzia a czy Bartus jak sie urodzil to wszystko bylo dobrze i pozniej zalapal zapalenie? Musisz byc silna teraz, wytrwalosci zycze, i wierze ze wszystko bedzie dobrze.

Do góry