reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

agama zawsze lepiej jechać i sprwadzić:)
A ja już mam dośc tej mojej wydzieliny, nie chce mi się chodzić w kładkach i pare razy dziennie muszę zmieniać majtasy. Może to jakiś masakrycznie długi czop:) Mam już tą wydzielinę od dwóćh ponad miesiąca, więc to chyba nie to
Ja mamm kocyk polarowy, ale taki cienki no i kupiłam jednak akrylowy gruby
Jaki kupić ten spirytus, 70 czy 90%? I ile? I jak go rozrabiać? Musze sobie to zapisać bo mam skleroze

reklama
gaba no ja pytalam o ten spirytus w aptece to mi baba powiedziala ze musze miec na to recepte... hahaha:x ale moja kolezanka powiedziala zebym sie nawet nie wyglupiala tylko szla np. do tesco i kupila setke spirytusu.. on jest 95% bodajze i tym przemywac... :)

agama zawsze lepiej jechać i sprwadzić:)
A ja już mam dośc tej mojej wydzieliny, nie chce mi się chodzić w kładkach i pare razy dziennie muszę zmieniać majtasy. Może to jakiś masakrycznie długi czop:) Mam już tą wydzielinę od dwóćh ponad miesiąca, więc to chyba nie to
Ja mamm kocyk polarowy, ale taki cienki no i kupiłam jednak akrylowy gruby
Jaki kupić ten spirytus, 70 czy 90%? I ile? I jak go rozrabiać? Musze sobie to zapisać bo mam skleroze

ja w aptece kupiłam już waciki nasączone spirytusem 70% specjalnie do pępuszka maluszka. 10 sztuk tylko 4,50

witajcie:-)

Jak ja zazdroszczę Ani tego szybkiego porodu:-D
moniskabe- trzymam kciuki

Może w czwartek się dowiem, czy się już u mnie coś rusza, zresztą nie obrażę się jak Kubuś posiedzi jeszcze 2 tygodnie:-p U mnie w rodzinie nikt przed terminem nie rodzi, także ja raczej obawiam się, że przenoszę. Moja położna po świętach ma urlop. Już jej mówiłam że chcę z nią koniecznie rodzić i chciałabym na święta z małym być w domu, powiedziała, że jak do terminu nie urodzę to mam do niej zadzwonić, może da sie coś przyspieszyć. Mimo wszystko wolałabym żeby się samo zaczęło:dry:

W południe jadę z mamą na zakupy. Pisałyście o kocykach. Właśnie mam zamiar kupić taki polarowy, mam już jeden tradycyjny- grubszy do wózka, myslę, że jak zrobi się ciepło to może pod nim maluszkowi być za gorąco:tak:i taki cieńki polarowy też się przyda;-) Jeszcze muszę kupić mojej siostrze prezent bo dziś ma urodzinki:-)

Nie pięknie haha ;D Wchodze na forum a tu jedna rozpakowana a druga rodzi ;D a ja nadal w dwupaku ;D Ja to już co wieczór rodzę a przez noc mi przechodzi.. Ja juz nie wiem.. ale chyba nie urodze. Od dzis już nie licze skurczy hehe ;D najwyżej pojade do szpitala na ostatnia minute.. bo ta moja dzidzia to straaaasznie niezdecydowana jest ;D Po tych wszystkich skurczach to ja juz pewno rozwarcie na 5 cm mam ;D więc już lekko pójdzie ;D haha. Mam dziś rewelacyjny humor ;) choć brzuch mnie strasznie boli, ale to chyba po tych skurczach już macica boli.. Za pół godzinki idę z kumpela na krótki spacer, a na 15tą jadę do okulisty zobaczyć jak bardzo mi się wzrok pogorszył.. Bo to śmieszne ale mamy pokój 3x3 m, telewizor 37 cali, a ja nie widze napisów bez okularów ;/ widze, ale rozmazane.. heh.. Uff,a le sie rozpisałam ;P Gratulacje dla mamusiek! ;*

Mag, ja zostanę z Tobą na BB ;D

yra noo bo wsumie nie bylo setek to kupilam dwusetke.. i moj juz powiedzial ze jak cos zostanie to nie problem on sie tym zaopiekuje hahaha:x mądrala jedna..:):) ja mu powiedzialam ze to ma zostac na przyszly rok na faworki na tlusty czwartek.. to mi powiedzial ze chyba zwariowalam..:p

reklama
jeśli chodzi o kocyki...to ja mam 1 akrylowy - prezent od siostry i szwagra...i do tego mam 3 rożki, które spokojnie mogą robić za kocyk. :-D...do wózka mam osobną pościel z wypełnieniem...nie zamierzam nic więcej kupować, ale jak dostanę jakiś kocyk w prezencie to nie wzgardzę :-p

Do góry