reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
no to wszystko jasne, dziekuje :-)
Alez prosze ;-)
Ja jeszcze sie tak zastanawiam, bo jedni pisza, zeby odwrocic w 3 miesiacu, inni, ze w 6, a jeszcze inni, jak dziecko zaczyna wstawac...
Ja sie boje, ze jak kolo 6 miesiaca zmienie na ta gryke, to Alex spac nie bedzie chcial, bo faktycznie to takie twarde i nierowne :sorry:

Jak chcecie to dajcie mi jakis nr telefonu na prive....

Na razie leze...boje sie wstac, bo maz pewnie za jkies pol godziny bedzie dopiero...i chyba nie mam odwagi sama do szpitala sie zbierac

Trzymam kciuki i trzymaj się dzielnie....będzie dobrze!!!!;-);-);-);-);-)

no jej....zaczęło się znowu...kolejne już rozpakowane, a następne się szykują...w tu wciąż luty:rofl2::rofl2::rofl2:

rany...to już 37 tydzień leci:szok::szok::szok::szok::szok:
pełnia? hm...to kiedy kolejna??;-);-);-)

jeje......reszty chyba nie dam rady teraz nadrobić:-:)-:)-(

Ok brzuszki ja spadam polezec bo sie najadłam po sam korek :))) Trzymajcie sie kobitki, moze wpadne jutro, ale pewnie jak zwykle w poniedzialek dopiero, takze miłego i spokojnego weekendu, szybkich porodów dla tych ktore juz na porodówkach !!!! Buziaki :***

o jeee :szok: sprawdziłam sobie te pełnie księżyca!!!:szok:
w 2006 roku była np. 7.października, a ja Olka urodziłam 6.10.....
teraz w lutym 2010 ma być 28.02, ale następna dopiero 30 marca ;-)

reklama
a ja jeszcze podczytuję was i ogólna panika u nas :szok:

no mi sie słabo robiło i to drżenie moze też jakiś zwiastun:-D

Do góry