reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
o, to czemu nas nie poinformowala?

dziewczyny jak wygotowywalyscie smoczki to w srodku ( w tej gumie ) pojawil sie jakis osad bialy?
smoczek mam kauczukowy..

moze ma dosc juz wszystkiego i pisac jej sie nie chcialo ;-)
a ten osad to zazwyczaj sie pojawia jak cos sie wygotowuje, srednio to wyglada

no moniskabe ja też ciągle i bardzo ostatnio często biegam do kibelka z tym i z tym a to oznacza że już niedługo :-)

yra245 najgorsze jest to że ostatnio się dowiedziałam że on już ma komornika bo nie płacił rat za meble. A przez 2 lata było cudownie ale odkąd dowiedział się że jestem w ciąży zmienił się nie do poznania - nawet jego matka tak stwierdziła

candy mój też na początku chciał dziecka i my nawet planowaliśmy dzidzie i ślub. a o paragonach dowiedziałam się od dziewczyn na forum i znajomych

eh taki młody i już ma takie przeboje, nieźle,

Turlamy się razem - jednym słowem :-D
a objawy jakieś masz??
widzę, że też na córeczkę czekasz ;-)

Tak na Córeczke :)
Nie chce zapeszyc ale juz powoli czuje ze sie rozkreca, do tej pory byla cisza, gin w czwartek mi mowil ze szybko nie urodze ale od wczoraj czuje coraz silniejsze skurcze i bole podobne do tych ktore poprzedzily pierwszy porod , jestem dobrej mysli wiec :)

o, to czemu nas nie poinformowala?

dziewczyny jak wygotowywalyscie smoczki to w srodku ( w tej gumie ) pojawil sie jakis osad bialy?
smoczek mam kauczukowy..
To wada sterylizacji w wodzie gotującej. Zawsze pojawia się taki nalot. Nie jest on szkodliwy ale nieładnie wygląda. To samo s=dotyczy butelek i wszystkich rzeczy tak sterylizowanych.

reklama
Tak na Córeczke :)
Nie chce zapeszyc ale juz powoli czuje ze sie rozkreca, do tej pory byla cisza, gin w czwartek mi mowil ze szybko nie urodze ale od wczoraj czuje coraz silniejsze skurcze i bole podobne do tych ktore poprzedzily pierwszy porod , jestem dobrej mysli wiec :)

To zazdroszczę... u mnie bóle na @ i podbrzusze mnie troszkę rwie...
mała się TAM jakoś główką odbija, ale chyba jej coś nie wychodzi :no::-D
nawet czop mi nie odszedł... a skurczów nie miałam żadnych (albo nie czułam?)
ogólnie chyba nic takiego się nie dzieje...

Do góry