Nie, jezeli zdarza się to 1 lub 2 razy dziennie.Jeżeli dziecko przesypia każdekarmienie to nalezy je budzić w dzień nie w nocy.Tez słyszałam i czytałam w poradniku, ze dzidzia ktora jest karmiona piersia przesypia karmienie powinna byc wybudzona
reklama
A to jasnepo porodzie zjedzie i bedziemy laski ;-)
Wierz mi, że coraz trudniej mi się tego trzymać. Basen mam na szczęście jakieś 500 m od domu, ale i tak czasem trudno mi tam doczłapać. Chyba niedługo zrezygnuję, bo męczy mnie cholernie samo przebieranie się, suszenie itp. Poza tym chodzę na basen dla dzieci, z podgrzewaną wodą i tam jest zawsze taki tłok, że ledwo pływam, bardziej unikam zderzeń, żeby mnie jakieś dziecko w brzuch nie kopnęło. I takie to moje pływanie.3x w tygodniu
Zazdroszcze samozaparcia, ja sobie tak obiecywałam i co??? I nic.
Byłam raz w piątym miesiącu
Ale zawsze się coś poruszam;-)
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
ile osob tyle opinii.
moniSkaBe
Fanka BB :)
szkoda, ze nie mamy zadnej Pani prawnik na forum :-)
Ja właśnie pochłaniam kanapki i idę po zupkę chińską...chyba raz na jakiś czas dziecku nie zaszkodzi?
heh, ja w ostatnim tygodniu prawie codziennie jadlam taka mialam faze na te zupki..ostatnia zjadlam wczoraj
No Monia trafnie to wszystko ujełas, ciekawa jestem co odpisze
Ja własnie powiesilam ciuszki natalkowe, ehh juz nnie moge sie doczekac az wyschna, i bede prasowac generalnie tego nie lubie, ale to akurat bedzie czysta przyjemnosc
Ja własnie powiesilam ciuszki natalkowe, ehh juz nnie moge sie doczekac az wyschna, i bede prasowac generalnie tego nie lubie, ale to akurat bedzie czysta przyjemnosc
Zazdroszczę podejścia U mnie wszystko wyprane, ale do prasowania nie mam ochoty się zabrać od 3 dniJa własnie powiesilam ciuszki natalkowe, ehh juz nnie moge sie doczekac az wyschna, i bede prasowac generalnie tego nie lubie, ale to akurat bedzie czysta przyjemnosc
reklama
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
ja tez z wielka ochotą prasowałam ciuszki małego ale jesli chodzi o swoje to juz gorzej hehe
a mi sie torby do szpitala pakowac nie chce...wole nie wywoływac wilka z lasu jeszcze;-)
a mi sie torby do szpitala pakowac nie chce...wole nie wywoływac wilka z lasu jeszcze;-)