reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

AGUS27 gratuluje wytrwałości, ja też paliłam przeszło 10 lat i rzuciłam jak zrobiłam test ciążowy :tak: wbrew pozorom było to bardzo łatwe nie ciągło mnie wogóle ale teraz im bliżej porodu tym większa chęc na papieroska ;-) ale mąż pilnuje bym córci mu nie dymiła :-) a cio do kawy to pije codziennie ale inke taką pół na pół z mlekiem :tak:

O kurcze ja też nie wiedziałam że bez tych badań ZZO odpada :zawstydzona/y: myślałam że jak będe chcciała to poprosze zapłace 300zł bo tyle chyba u nas kosztuje i dostane :tak: jutro jade na oddział to musze o wszystko wypytać bo wogóle nie zorientowana jestem.
Dzisiaj zaczełam 36 tydz :tak: jeszcze chciałabym tak z 2 tyg dzidzie ponosić i niech się rodzi, ale pulpecik chyba sie póki co nie wybiera nigdzie tylko zamieża jeszcze na masie przybierać żeby matce pipke rozerwało :-D

reklama
no to bede musiala zadzwonic i sie zapytac, bo chce rodzic akurat w tym szpitalu, bo ZZO za darmo. I bym sie strasznie zdenerwowala jakby mi odmowiono ze wzgledu na brak badan :eek:

kurcze.. ale znieczulica wiecie? jestem w szoku.
jeden starszy facet nie moge wyjechac z parkingu. Juz od pol godziny probuje. A kola sie w miejscu kreca. Przechodzi obok niego co chwila jakis facet. I myslicie, ze pomoze?
:crazy:

Ja nie miałam w pierwszej ciąży jak i teraz tych badań, a znieczulenie mogłam wziąć, ale niby było już za późno, za duże rozwarcie, także obyło się bez, u nas płatne 400 zł.

AGUS27 gratuluje wytrwałości, ja też paliłam przeszło 10 lat i rzuciłam jak zrobiłam test ciążowy :tak: wbrew pozorom było to bardzo łatwe nie ciągło mnie wogóle ale teraz im bliżej porodu tym większa chęc na papieroska ;-) ale mąż pilnuje bym córci mu nie dymiła :-) a cio do kawy to pije codziennie ale inke taką pół na pół z mlekiem :tak:

O kurcze ja też nie wiedziałam że bez tych badań ZZO odpada :zawstydzona/y: myślałam że jak będe chcciała to poprosze zapłace 300zł bo tyle chyba u nas kosztuje i dostane :tak: jutro jade na oddział to musze o wszystko wypytać bo wogóle nie zorientowana jestem.
Dzisiaj zaczełam 36 tydz :tak: jeszcze chciałabym tak z 2 tyg dzidzie ponosić i niech się rodzi, ale pulpecik chyba sie póki co nie wybiera nigdzie tylko zamieża jeszcze na masie przybierać żeby matce pipke rozerwało :-D

kochana dziś to Ty kończysz 36 tydzień :) i od jutra zaczniesz 37 bo bedzie 36 skonczone + 1 dzien nowego czyli 37 i masz juz ciaze donoszona i mozesz juz rodzic :))))))

reklama
Spokój z tymi porodami !!!! Bo będziemy musiały przerobić nasz wątek na luty:-D:-D:-D

Nie no sypią się dzieciaczki jak jeszcze niedawno śnieg:szok:

Do góry