reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

właśnie to dziwne ale nie i tak mam chwilami w niektórych pozycjach głównie jak stoję czy chodzę, tak jakby od tylniej strony pochwy taki ucisk na ścianę odbytu :zawstydzona/y::zawstydzona/y: może dziecko tak dziwnie ma główkę :eek:

może powolutku się juz malenstwo szykuje na świat. Pewnie ciaśniutko ma juz w brzuchu :tak:

dziewczyny xzy to prawda ze ok 2 tyg przed porodem sie puchnie?
z tego co mi pare kumpelek mowilo to ta przed porodem nabrały wody ze masakra

reklama
mrozik normalny mam wtedy brzuch:sorry:

Agus no faktycznie moze tak sie uklada:tak:

co do żelaza to w ogóle zaparć nie mam i nie miałam, na szczęście ..

hej dziewczynki
no widzę że naszczęście marcóweczki przystepowały z rodzeniem:-)
ja dzis mam ciężki dzionek wstałam po 9 a chodzę śpiąca jak bym nocy nie przespała ( ale co to za spanie obracając się z boku na bok z bolącymi biodrami) :-(
ja już po obiadku dziś ziemiaczki z jajeczkiem i szpinaczkiem;-)wczoraj poprałam pieluchy i bede prasować a jeszcze mam całe podło ubranek ale z praniem wstrzymam się do piątku bo jutro jadę do niedoszłej szfagierki bo ma dla mnie 2 reklamówy ubranek :-D

Aleście tu naprodukowały :baffled:. Nie idzie nadrobić ;-)

Ja wróciłam właśnie z poradni patologii ciąży. Mały waży 3140, szyjka długaśna, KTG bardzo ładne. Kazali chodzić na KTG 2 razy w tygodniu, ale jakoś nie czuję takiej potrzeby :-p.

reklama
Do góry