reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Misia jak ja Cie rozumiem. U nas tez burak za sciana czesto gra i bardzo glosno... No moze ostatnio sie uspokoil troszke, az jestem w szoku :sorry: Nie chce zapeszac :happy:

reklama
Misia no znam to fajna piosenka :-)

i pierwszy raz tu ją usłyszałam :) :

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=7SROJ35VJxM&feature=related"]YouTube- Dobermann[/ame]

jak oglądałam dobermany :))

hej kochane a ja jak zwykle sprawdzam czy ktoras nie urodzila za szybko ;-) ide na wiesci z porodowki bo jeszcze nie zagladalam no i poczytac co u myszencji.. niech si emocno trzyma i pozdrowcie ja odemnie prosze :tak:

u nas na forum busza na ciazy po wiec sie chyba wynosze stamtad... wrocila slodziutka i burzy nasz porzadek ktory wiekszosci odpowiadal wiec czesc dziewczyn sie wyniosla... i ja chyba tez to zrobie... poszukam sobie innego gniazdka... ehhh a tak mi dobrze tam bylo ... :zawstydzona/y:

ide poczytac buziaki i wszystkich goraco pozdawiam :-)

myszencja trzymam mocno kciuki za was!!!!!

rybka i mloda mamusia nic tylko pogratulowac !!! trzymajcie sie i niech dzieci wam peknie rosna i niech wszystkie problemy sie zakoncza... rybcia oby dzidziusiowi sie szybko poleprzylo byscie mogli szybko wrocic do domku :tak:

marti8 kochana toie tez zycze duzo sily i wiary i jeszcze nie pora nunu :tak: trzymam za was mocno kciuki!!!1

czarnuszka dziekuje :-) jutro robie testa choc watpie ze cos pyknelo ale ostatnio zle sie czuje dla pewnosci zrobie ze nie ma i po okresie juz ostro sie bierzemy do roboty :) a kupilam sobie chiuhuahue czy jak to sie tam pisze :-D masakra ale ta rasa sie nazywa :-D sarenka moja kochana pomagami odgonoc nadmierne mysli :-) a u ciebie jak kochana ?? dobrze sie czujecie?? bo jedna akcje jak kiedys czytalam tez mialas na ip ...

hej kochane a ja jak zwykle sprawdzam czy ktoras nie urodzila za szybko ;-) ide na wiesci z porodowki bo jeszcze nie zagladalam no i poczytac co u myszencji.. niech si emocno trzyma i pozdrowcie ja odemnie prosze :tak:

u nas na forum busza na ciazy po wiec sie chyba wynosze stamtad... wrocila slodziutka i burzy nasz porzadek ktory wiekszosci odpowiadal wiec czesc dziewczyn sie wyniosla... i ja chyba tez to zrobie... poszukam sobie innego gniazdka... ehhh a tak mi dobrze tam bylo ... :zawstydzona/y:

ide poczytac buziaki i wszystkich goraco pozdawiam :-)

Kochana, ale dlaczego Ty masz się wynieść? Forum jest miejscem dla wszystkich.. Nie możesz sie poddać, podkulić ogona i pozwolić komuś wygrać.. Będzie dobrze :) I Życzę oczywiście szybkiego zafasolkowania ;):*

Kochane, zgaga mnie cały czas pali.. Już mi nic nie pomaga.. Aani rennie, ani mleko.. Eh :(
W dodatku skurczybyki mam cały czas.. Ciągnie mnie blizna po operacji.. :( Boli jak fiks.. W dodatku siusiu mi sie ciężko robi.. Ja nie wiem, ale chyba się już rozsypuje ;/

Jejciu, biedna Myszencja.. Ja też bym była przerażona gdyby lekarze tak sobie mnie olali.. :( Oby było wszystko dobrze ;*

Cześć Dziewczynki !!!

Ja też zostane marcową mamą Kacperka (21 marzec) mogę dołączyć??
Widzę że pare się już rozpakowało:):-)

reklama
Marti8 i Myszencja trzymam za was kciuki, kurcze coraz więcej z nas w szpitalu :-(

A ja zrobiłam ostre postanowienie że od jutra biore się za pranie ubraneczek a poniedzieli spakuje torbe, jeszcze tylko jutro z rana zalicze zakupy :tak: i dokupie brakujące rzeczy.
Zobaczymy co mi wyjdzie z tego postanowienia :laugh2:

Do góry