reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Brzuszek mi coś się stawia i czuję jak mi coś napiera :eek: Malutka chyba zaczyna się przygotowywać, niech jeszcze posiedzi sobie chociaż z tydzień, aż pokoik będzie do końca przygotowany.

reklama
Młoda_mamusia1 gratuluje córeczki, super że już masz Amelke po drugiej stronie :tak:

mirosia moja depilacja bikini wyglądała podobnie :tak: nasapałam się, wygimnastykowałam i pozacinałam :szok:

Czarnuszka88 leżeć, leżeć i leżeć :tak: dzidziuś ma jeszcze czas niech sie nie wygłupia

No was nadrobiłam, pączusie również bo 3 naraz wrzuciłam :zawstydzona/y: a teraz czas poodpoczywać :tak:

kurde a ja chciałabym się już położyć spać ale nie mogę...do mojego J przyszli koledzy...jeden nawet pączków przyniósł...a my oboje chcemy spać...leżę sobie pod kocem i powstrzymuje tylko powieki by się nie zamykały :no::no::no:

mam nadzieje że zaraz sobie pójdą :oo2:

Moja to chyba ostatnio nisko zeszla juz bo czuje ruchy nisko strasznie. A wlasnie, jest ladnie ulozona glowka w dol wiec cale szczescie cesarka mnie nie czeka.

Ja przytylam 16 kg. wiec nie jest tak zle, a wogole to brzuch mi w ostatnich dniach sporo urosl, widze po kurtce bo dopiac jej nie moge juz, ubrania nosze te same co przed ciaza ( oczywiscie wylaczajac spodnie ) ale tez juz ledwo ledwo niektore dopinam. No ale juz niedlugo :) Moja kolezanka niedawno otworzyla takie studio wyszczuplania i masazu, ma tak rozne kosmiczne urzadzenia wiec bede dzialac :-)

Młoda_mamusia1 serdeczne gratulacje :)

jak kiedyś za często do mojego kolesie przyłazili "z marginesu" to wiecie co z 7 piętra w deszcz im buty powywalałam przez okno:rofl2: i poszlam sobie , ale miałam ubaw jak za godzinkę tel gdzie buty hahahahha , nastepnym razem każdy miał buty przy sobie , no i juz tak nie przyłazili :-p

ccaroline u mnie też od wczoraj mały jakoś napiera ze łazić nie moge i czuję jakbym miała caly czas pełny pęcherz :eek:

u mnie nawet te ciążowe ciuchy juz za male i ciągle gdzieś się nadrywają ://

Witam wieczorowo.
Dziewczyny ja nie z tych narzekających jednak coś mnie niepokoi. Jak stąpam prawą nogą to bardzo boli mnie prawa strona brzucha to samo przy wstawaniu. W tym miejscu w którym mamna 100% łożysko bo gin. na ostatniej wizycie tam właśnie jeźdxił jak pokazywał mi łożysko. Martwię się. Pomóżcie:-(

króliczątko pojecia nie mam, zadzwon do gina najlepiej jutro.

a kolegow to ja bym grzecznie wyprosila i tyle

dobra ide sie wprosic do lozka bo spac mi sie chce :)

przespanych nocy :)

Witam wieczorowo.
Dziewczyny ja nie z tych narzekających jednak coś mnie niepokoi. Jak stąpam prawą nogą to bardzo boli mnie prawa strona brzucha to samo przy wstawaniu. W tym miejscu w którym mamna 100% łożysko bo gin. na ostatniej wizycie tam właśnie jeźdxił jak pokazywał mi łożysko. Martwię się. Pomóżcie:-(

Oj kochana, ja Ci nie pomogę, ale może zadzwoń do gina i zappytaj co to może być..

Jak tam Wam mija wieczorek?

Ja mma jakieś nerwy eh ;/ wszystko mnie drażni, a najbardziej M.. ;/ Brzuch boli, napina się.. Ja chce już urodzić, naprawde.. Bo naprawde mi ciężko.. :(
A tak poza tym, to powiedzcie mi co sądzicie o tym że M kazał mi usunąć z NK zdjęcie to z brzuszkiem (niektóre z Was widziały)..

reklama
ja nie widzialam tego zdjecia. Ale czemu Ci kazal usunac??? Jakei ono bylo???? :eek:

Mi cos brzuch twardnieje ale nie narzekam bo to normalne przeciez.
Paczka zjadlam tylko jednego (nieudany :no:) ale i tak sie opycham jak dziki osiol... :eek:

Ide sie polozyc - dobrej nocy zycze :tak::tak::tak:

Ciekawe co u dziewczyn lezacych w spzitalu - mam nadzieje ze jeszcze troche poczekaja.

No i ciekawe co u Gosi - czy jzu wrocila z coreczkami do domu? :sorry:

Do góry