reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

ccaroline - nie mam jeszcze pociechy ale z tego co się orientuję to u mnie jest inaczej.
Tzn. są dwa budynki - w jednym przyjmują tylko dorosłych w drugim tylko dzieci, inni lekarze , także nie ma problemu dostać się do dziecinnego lekarza za to dla dorosłych to koszmar. Nieraz wejdzie jakaś po recepte tylko a ponad 30 min siedzi - normalnie na pogaduchy przychodzą :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.
A ja zmusiłam się do nastepnego prania .

reklama
mloda_mamusia1 gratuluje :-):-):-):-) też bym chciała mieć poród za sobą...:), u mnie chyba będzie jednak poród sn ale to chyba i lepiej bo wtedy to M będzie mógł przy nas być :tak::tak:

hej mamusie :-)
idę niedługo do lekarza zmierzyc ciśnienie i normalnie mam takiego stresa jak nigdy :szok: az mi gorąco, pewnie ciśnienie pod niebo znowu :no: rozpacz :no:

spało mi się tak sobie, zimno mi jakoś było :zawstydzona/y:
ale mąż wraca dziś, to bedzie mnie grzał :-p

ionka czemu nie mozesz słodkiego?

ogólnie mogę, ale sama sie ograniczam z czekoladą, bo potem do kibelka ciężko, no i generalnie są zdrowsze produkty niż słodycze :-p
ale żeby nie było- wcinam je bardzo często ;-)

Lekarz potwierdził dzisiaj, że jutro cięcie!!!!! :-)

ooooo!!! ale się Tobą denerwuję!!! jak mi tydzień temu powiedzieli, że wiozą na cięcie, to im zemdlałam :eek:
no i nastarszyłam i nie pocięli :sorry:
mam nadzieję, że Ty już sobą nie stresujesz- nie musisz :tak:

MONIAZUBER- STO LAT STO LAT!! :-D

moniazuber Sto lat!!!! Sto lat!!!!Sto lat!!!!Sto lat!!!!Sto lat!!!!Sto lat!!!!Sto lat!!!! No i przede wszystkim szczęśliwego rozwiązania:tak::tak::tak:

mloda_mamusia1trzymaj się dzielnie i jak najszybciej się pochwal potomstwem:tak:

Ech, jakaś dzisiaj jestem nie teges...nic mi się nie chce:eek::eek::eek:...też tak macie?

Witajcie brzuszki:-)
Lekarz potwierdził dzisiaj, że jutro cięcie!!!!! :-)

Kochana trzymam kciuki

Moniazuber- Wszystkiego najlepszego!!!

Dziś mam wizytę u gin. Pewnie standartowo serduszka posłuchamy i każe mi sie wdrapać na samolot:-p. Podobno idzie na urlop w lutym, takze następna wizyta dopiero w marcu.:baffled: Muszę spytać kiedy zrobi mi ostatnie usg, oby zdąrzyła przed rozwiązaniem:dry:

Ja rozstępów nie mam, ale sie nie nastawiam, bo podobno mogą się pojawić w każdej chwili.:baffled: Smaruję się balsamem z ziajki.
Pępek mam prawie płaski i lekką obwódkę wokół niego, kreseczka też bladziutka:-p;-)

młoda_mamusia1 trzymam kciuki za jutrzejszy dzień i już nie mogę się doczekać wieści od Ciebie.

reklama
Witajcie brzuszki:-)

Kochana trzymam kciuki

Moniazuber- Wszystkiego najlepszego!!!

Dziś mam wizytę u gin. Pewnie standartowo serduszka posłuchamy i każe mi sie wdrapać na samolot:-p. Podobno idzie na urlop w lutym, takze następna wizyta dopiero w marcu.:baffled: Muszę spytać kiedy zrobi mi ostatnie usg, oby zdąrzyła przed rozwiązaniem:dry:

Ja rozstępów nie mam, ale sie nie nastawiam, bo podobno mogą się pojawić w każdej chwili.:baffled: Smaruję się balsamem z ziajki.
Pępek mam prawie płaski i lekką obwódkę wokół niego, kreseczka też bladziutka:-p;-)

Ja też mam wizytę dopiero w marcu (9 marca) i to ma być ostatnia przed porodem, którego termin jest na 22 marca. usg raczej już nie będę mieć:-(

Do góry