reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

a ja moglabym juz urodzic , szczerze mowiac to mam juz dosyc bycia w ciazy, chcialabym zeby mala sie juz urodzila cala i zdrowa, i tak siedze ostatnio w tym domu jak niewolnik wiec moge siedziec i z noworodkiem.

w czwartek mam wizyte u gina, moj dzidz w 31 tc tez byl ulozony miednicowo, mam wielka nadzieje ze sie jednak odwrocila, nie chce cc, poza tym dzieci ktore sa ulozone miednicowo w ciazy maja bardzo czesto problemy z stawami biodrowymi niestety wiec juz powoli sie zaczynam wkrecac

gaba82 ja tez tak szybko urodzilam mojego syna, tak naprawde caly porod od czasu skurczy zajal mi z 1,5 godz.
tym bardziej nie chcialabym cc

ja w sumie tez jeszcze niespakowana, no ale bez paniki, mam wszystko w domu, jakby co to zdarze sie spakowac w locie :sorry:

reklama
Ja już spakowałam wyprawkę;), najchętniej bym cały dom odstroiła w rzeczy dla maluszka, spać po nocy nie mogę przez to że termin tak bliskoa łóżeczko stoi jeszcze złożone :-):-):-)
I termin mamy na 22 marca :)
Maluch waży 2019 :-):-):-)

Hej Kochane...ja normalnie umieram,rano rozmroziłam lodówkę,poszłam na zakupy-ledwo wszystko dotargałam ( a kupiłam tylko chemie) posprzatałam na chacie ( łącznie z myciem lodówki,szafek itd...) pózniej pojechałam do banku,na bazarek,do teściowej....pózniej znowu do sklepu ( po jedzenie) i ledwo do domu doszłam i zdycham,jak weszłam na chatę to z przemeczenia mnie na wymioty rzucało,ewidentnie przegiełam....ale ja jestem taka uparta że jak coś sobie wbije do łba to ciezko...jutro idę tylko do lekarza i nigdzie pozatym się nie ruszam...zajebiście mnie bolą plecy,nogi,krocze i głowa,nie wiem czy przez ten ból wogóle dzisiaj zasne,jeszcze do tego mąz mnie opitolił jak nie wiem co za to że tyle zrobiłam....ech do dupy to wszystko,spadam do wyra.Całuje...
AniaSkrzat raczki mozemy sobie podac, ja od wczoraj przeginam na maksa :baffled:
Dzis prasuje juz szosta godzine, ale sie uparlam i musze dzis skonczyc, pewnie jeszcze ze 2-3 godziny mi zajmie :wściekła/y: Na szczescie na siedzaco, wiec chyba nic mi nie bedzie...

Dziewczyny czy Was tez tak boli skora na brzuchu??? Bo ja juz nie wiem czy mnie boli w srodku czy na zewnatrz :nerd:

mcgosia o matko, jakie stwierdzenie!!!!! :-D

mnie w szpitalu pochwalili za ładny brzuszek bez rozstępów, ale wczoraj jak mała się inaczej ułożyła, zauważyłam, jak mi się skóra na pępku rozciągnęła!! :eek:
niby pępek dalej wklęsły, ale taaaaki rozciągnięty :szok:

Edit: Tabasia, mnie najbardziej "boli" właśnie pępek...

ionka najpiekniej to pepek wyglada zaraz po porodzie, i wogole caly brzuch , az strach patrzec :eek: , ja tez rozstepow nie mam ( tfu tfu tfu )

Tabasia mnie skora tez boli, wysoko tak, boi , czasami piecze wrecz, Mala albo tam kopie albo glowe wypycha, wogole sie czuje skopana juz ;-)

Dobra ide spac, przespanej nocy :) My tfu tfu dobrze spimy nawet.

mcgosia o matko, jakie stwierdzenie!!!!! :-D

mnie w szpitalu pochwalili za ładny brzuszek bez rozstępów, ale wczoraj jak mała się inaczej ułożyła, zauważyłam, jak mi się skóra na pępku rozciągnęła!! :eek:
niby pępek dalej wklęsły, ale taaaaki rozciągnięty :szok:

Edit: Tabasia, mnie najbardziej "boli" właśnie pępek...

Hmm...mój pępek wciąż wklęsły...ale raz większy raz mniejszy...zależy co mała w środku wyprawia....niestety dzięki jej wyczynom mam nie tylko pręgę na brzuchu,ale też zasinienie dookoła pępka:baffled::baffled::baffled:

reklama
Do góry