reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Kochana!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 38 tydzien!!!!!!!!!! a pod Twoim suwczkiem jest napisane ze koniec 36 tygodnia jest juz ciaza donoszona...
Haha i jest tam tez napisane coś o torbie do szpitala :-D A ja jak nie byłam spakowana tak dalej nie jestem :eek:
Może dzisiaj przyjdzie zamówiona paczka to sie za to zabiore...
Ach no i wczoraj prasowałam te ubranka w koncu :wściekła/y: Posprawdzalam, poczytalam i wszcedzie pisza i radza zeby na poczatku jednak prasowac. To wziełam to ustrojstwo zwane zelazkiem i poprasowałam. Dzisiaj jeszcze troche pieluch do wyprasowania zostało. Moze mi reke nie uschnie :-D ale nerwa juz mam.

reklama
Koza, a robiłaś może wymaz z pochwy na paciorkowca GBS, bo cholera nie mogę znależć żadnego laboratorium gdzie we Wrocławiu mi pobiorą i zrobią ten posiew.

a co gorąca woda wywoluje poród?

bo jak ide pod prysznic to potem az ze mnie paruje. Uwielbiam gorącą kąpiel...tylko niestety nie mam wanny.:crazy:
gorąca kąpiel przyspiesza akcje porodową ale to raczej przy końcówce ciąży...:-)
ale jak już dzis pisałąm nie jest mi to w głowie bo im bliżej porodu tym bardziej chcę donosic do 40tygodnia ....mój J wczoraj zdał sobie sprawę że to już niedługo...29dni mi pozostało :-D:-D:-D

Haha i jest tam tez napisane coś o torbie do szpitala :-D A ja jak nie byłam spakowana tak dalej nie jestem :eek:
Ach no i wczoraj prasowałam te ubranka w koncu :wściekła/y: Posprawdzalam, poczytalam i wszcedzie pisza i radza zeby na poczatku jednak prasowac. To wziełam to ustrojstwo zwane zelazkiem i poprasowałam. Dzisiaj jeszcze troche pieluch do wyprasowania zostało. Moze mi reke nie uschnie :-D ale nerwa juz mam.

koza ja taka sama do żelazka jak i Ty...ale jak zaczęłąm prasować te maleńkie ciuszki to nawet szybko i łatwo mi poszło a prasowałam z wszystkich stron każdy ciuszek....gorzej z pieluchami...no myślałam że k**wicy dostanę - tego nigdy nie polubię...nawet jakby mi kase za to dawali :sorry:

koza ja taka sama do żelazka jak i Ty...ale jak zaczęłąm prasować te maleńkie ciuszki to nawet szybko i łatwo mi poszło a prasowałam z wszystkich stron każdy ciuszek....gorzej z pieluchami...no myślałam że k**wicy dostanę - tego nigdy nie polubię...nawet jakby mi kase za to dawali :sorry:

kurcze.. a mi wlasnie najwieksza radosc sprawilo prasowanie pieluch :-D:-D:laugh2:

wrocilam z przychodni i jeszcze oczywiscie dostalam opierdziel, ze nie sprawdzilam danych.:crazy:
do odbioru mam w piatek, bo oczywiscie lekarz moj przyjmuje w czwartek, a polozna nie ma pieczatki lekarza.. czyli co ? wszystko sie przesuwa o tydzien, czyli pewnie kase za to zwolnienie dostane SE gdzies za 2 miesiace.. o :-D:confused2::confused2::confused2:

- o Ludzie!!! hehe no torba juz powinna stac i czekac :)) podziwiam ja bym juz trzęsła porami jakbym torbe nie mala spakowana hehe :D

mcgosia - kochana ja nie moge z Was :) pewnie tak bedzie jak sobie zazyczysz :D tez bym chciala zeby mi zostalo np 30 dni a tu jeszcze 45 :baffled:

Ja wczoraj spakowałam torbę do szpitala, ale powiem Wam, że dziwnie się przy tym czułam...
Brakuje tam jeszcze tylko żelu pod prysznic i pasty do zębów;-)

hej
a ja poprasowalam wlasnie i jestem wykonczona, a tu jeszcze poodkurzac musze i potem po wyniki do poradni, i tak mysle ze skocze zobaczyc kombinezonik bo mam ochote jeszcze to zakupic, jakby pawelek teraz wychodzil to sie przyda a jak bedzie pozniej to bede miala prezent dla sister, jej i tak sie przyda teraz przy dwojeczce :-)
zastanawiam sie tylko moze wy cos wiecie bo jej lekarka mowila ze przy blizniakach to trzeba robic te prenatalne badania, tylko wlasnie ona dokladnie nie zapamietala o co cho, taka byla skolowana wiadomoscia, heh nawet zaplacic za wizyte zapomniala:-):-):-) w kazdym razie chca jej cos pobierac, czy to o ta amniopunkcje chodzi? niby przy bliznikach to koniecznosc:szok:

ja szczepiona na zoltaczke tez bylam i tych badan juz nie robie ale wlasnie nic nie wiem o tym wymazie w piatek sie mojej gin zapytam bo ja tez juz prawie na koncowce:tak:

dobra ide ogarnaic dalej;-)

reklama
Do góry