reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

a moja siostra wlasnie dzwonila i bedzie mamusia blizniakow!!!!:szok::szok::szok:
ja pierdziele, tak dlugo czekali a teraz od razu dwojka!!
nie moge:-):-):-):-)

reklama
Iza trzeba by było mu prosto z mostu powiedziec, że chcesz wiedziec czy dzis wróci bo nie wiesz czy się kłaśc spac wcześniej czy czekac i drzwi mu otworzyc.. heh. A chłop to sobie pomyślał.. wiadomo, hehe.

Po obiedzie mielismy isc do szpitala ale chcielismy tak na chwilke uciac sobie drzemke :) wszyscy ja brzuszek i M i zaspalismy bo wstalismy o 19 :/ i juz ciemno i chyba za pozno zeby im tam dupe truc :/ pojdziemy jutro .Laski caly dzien mam te sciski tak co godzine nieraz co 30 min teraz mnie nawala jakby jajnik z lewej :/ brzuch twardy jak skala :/ az mnie tutaj wszystko pod piersiami boli:/Co to moze byc maktoras takie cos ?Sikam jak nawiedzona a mala mi tam nisko tak sie wierci ze wchodzac po schodach mam uczucie ze ja zgubie :/

xXxIzuLQaxXx, mnie się wydaje, że on żartował z tym kolegą. Mój M i ja często sobie żartujemy, że jak on tylko wychodzi do pracy, to do mnie kochanek przychodzi itp;-)

a moja siostra wlasnie dzwonila i bedzie mamusia blizniakow!!!!:szok::szok::szok:
ja pierdziele, tak dlugo czekali a teraz od razu dwojka!!
nie moge:-):-):-):-)

ojejjjj coś ty!!!!!!!!!!! ale super. Gratki dla siostry!! ja tez chcialam blizniaki no ale u nas w rodzinach nie ma wiec s ejedno po drugim walnelismy hehe....

Mój Tomasz też się dziś wierci jak nie wiem..:szok: Normalnie aż mówię "..ooo matkooo" i M sie śmieje ze mnie wtedy:-D Ale takie akrobacje dziś wyczynia..:szok::-D M mówi, że na porodówce tez będę tak krzyczec tylko wydłużę to "...oooooooooo maaaaaaatkoooooooo!!" :-D

Ja też tak do męża żartowałamże sąsiad do mnie przychodzi zaraz jak on tylko drzwi zamknie i odjedzie. Mam dwóch sąsiadów ok 30-tki wolnych. No ale nie za bardzo mu sie to podobało;-) A propo to moja jedna znajoma będąc w ciąży miała kochanka i bzykała się z nim jeszcze w 7 miesiącu ciąży. No a w ciąży była z mężem który właśnie w pracy siedział:baffled:

reklama
A propo to moja jedna znajoma będąc w ciąży miała kochanka i bzykała się z nim jeszcze w 7 miesiącu ciąży. No a w ciąży była z mężem który właśnie w pracy siedział:baffled:
No nieźle:baffled::baffled:
Ja sąsiadów mam tylko starych albo młodych pijących, więc ani za jednymi ani za drugimi bym się nie obejrzała;-)

A co do wiercenia, to tak jak pisałam rano: Kubek mi odpłaca za moje nocne wiercenia i teraz on się cały czas wierci. Czasem zrobi sobie przerwę pół godziny, a potem znów. On to chyba dziś w ogóle nie śpi:szok:

Do góry