reklama
kingusia1991
Fanka BB :)
Witam i wszystkie marcóweczki pozdrawiam
Wpadłam napisać, że ja nadal 2 w 1 i jeszcze nie rodzę
chociaż brzucho mi się wydaje, że trochę się obniża
ale żadnych skurczy ani typu bolesnych rzeczy... chociaż kręgosłup mi siada i na pęcherzu mała mi siedzi raczej bo ciągle siusiu mi się chce
Wpadłam napisać, że ja nadal 2 w 1 i jeszcze nie rodzę
chociaż brzucho mi się wydaje, że trochę się obniża
ale żadnych skurczy ani typu bolesnych rzeczy... chociaż kręgosłup mi siada i na pęcherzu mała mi siedzi raczej bo ciągle siusiu mi się chce
kingusia1991
hej mag
mag349
mysz1978
przy Jasiu mialam dosyc malo wod (nie pytalam ile bo nawet nei wiedzialam o normach) i lekarz kazal mi duzo pic.
Teraz dla odmiany mam wod duzo - lekarz mowi ze to wlasnie przez to wydaje sie ze mam taki duzy brzuch - mi sie wydawalo ze nie jest AZ taki duzy... no ale nic nie mowil zeby ich byl oza duzo... No a o normach dowiaduje sie tu wlasnie od was wiec jzu i tak sie go nei spytam o to ile ich mam bo wizyte mialam wczoraj...
Teraz dla odmiany mam wod duzo - lekarz mowi ze to wlasnie przez to wydaje sie ze mam taki duzy brzuch - mi sie wydawalo ze nie jest AZ taki duzy... no ale nic nie mowil zeby ich byl oza duzo... No a o normach dowiaduje sie tu wlasnie od was wiec jzu i tak sie go nei spytam o to ile ich mam bo wizyte mialam wczoraj...
kingusia1991
Hey hey!
A Ty co tak latasz po stronkach?
a nie wiem, tam cisza to teraz tu zajrzałam ;-) hehehe
wavejka
Szczerze to do konca nie wiem.. ale jak nie ma niteczek krwi w tym to chyba nie czop..
Zaraz na necie poszukam..;-)
Aaa!! Ja tez mam taką białą wydzieline i strasznie dużo jej jest
Aguś mi przy pierwszej ciazy czop odszedł 2 tyg przed porodem.. i byl wlasnie z niteczkami krwi
aneczka2405
a nie wiem, tam cisza to teraz tu zajrzałam ;-) hehehe[/QU
Witaj!
Pamietam jak na początku pisałyśmy Mi też lekarz powiedział że w lutym urodze, ale nie powiedział kiedy;-)
reklama
kingusia1991
Witaj!
Pamietam jak na początku pisałyśmy Mi też lekarz powiedział że w lutym urodze, ale nie powiedział kiedy;-)
ooo hejjjjjj ! :-) co u Ciebie ?? jak samopoczucie??
no co Tyy to nieźle... a ja nie wiem jak to będzie czy w końcu luty czy marzec... wolałabym już w lutym być PO niż czekać i czekać...